Există o zi din şapte în care simți că poţi mișca munții din loc. Aripile tale sunt lungi şi simţi că-ţi poţi lua zborul. Poţi schimba lumea și zâmbeşti şimţind acest lucru.

Există o zi din şapte în care devii realist, realizând că nu tot ce zboară de mănâncă. Că pentru a reuşi trebuie să munceşti cu adevărat, să te dedici cu pasiune visului tău pentru a deveni realitate.

Există o zi din şapte în care eşti în echilibru perfect. Corpul cu mintea şi cu spiritul tău sunt pe aceeași lungime de undă. Păstrezi o doză de optimism, însă ai una şi mai mare de realism. Cu toate acestea azi pot exista momente când ești slab şi te lași influenţat de oricine.

Există o zi din șapte în care eşti mohorât, pentru că deja cele două zile te-au secătuit.

Vrei să pleci undeva departe, să uiţi de toate problemele pe care le ai, să uiţi de toţi oamenii care ţi-au făcut rău. Eşti iritat şi parcă nu mai vrei nimic. Şi totuşi dintre norii furtunii tale iese soarele, iar o persoană specială te salvează din vârtejul gândurilor tale.

Există o zi din șapte în care simți că eşti liber să pleci, liber să dansezi, să cânţi, să urli, să mănânci tot ce-ţi pică bine, să te distrezi, să fii tu însuți uitându-te înapoi şi realizând că roadele muncii tale chiar se văd, să iubeşti…

Există o zi din șapte în care ai vrea să dormi, dar mereu intervine ceva care nu te lasă în pace şi deși pari iritat la început, realizezi că toate aceste evenimente, momente pe care le sacrifici pentru alții sunt unele din cele mai frumoase momente pentru că realizezi că nu eşti singur.

Şi există o zi din şapte în care sorele din viaţa ta e sus pe cer, în care realizezi că ai cel mai frumos dar – viața şi că trebuie să te bucuri de fiecare momente pentru că nu ştii niciodată ce va fi mâine.

Sub o formă sau alta aşa arată zilele noastre, cele şapte zile lăsate încă de la începutul lumii. Cred că ele reflectă la o scară mai mică viaţa şi etapele ei. Noi suntem ceea ce suntem şi suntem responsabili de fiecare gând, vorbă, faptă sau decizie pe care o luăm.

Ne e teamă, suntem nesiguri. Însă toate aceste sentimente le învingem până la urmă, pentru că oricum ar fi, nimic nu e mai frumos decât să trăiești, să iubești oamenii şi să fii iubit.

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.