Am obosit. Aia e.

Cred că îmi pierd îngerul inspirației pentru că pur şi simplu nu mai pot scrie. Cred că am să mă sufoc în propriu-mi haos şi zgomot ce se regăsește între cele două urechi care aud multe şi nimic, în spatele ochilor care văd multe şi ascund adevărul, în spatele nasului care tânjește după un miros numai al lui…

Am obosit să fiu singură şi am obosit să mă lupt în locul altora pentru că asta fac oamenii singuri. Se bat pentru iubirea altora. Nu e o cauză nobilă, nu  e nici josnică, este pur şi simplu o ocupație.

Însă nu este nimic mai frumos decât să vezi iubire înflorind sub ochii tăi, să vezi oamenii cum se schimbă sub influența ei, cum se maturizează, cum învaţă să lupte şi să facă orice unul pentru altul.

Dar am obosit să privesc. Nu cer nimic şi nu mă plâng e doar o tristă constatare, o simplă analiză a eului meu.

Sunt unele lucruri pe care nu ni le poate spune nimeni, ci noi trebuie să ne convingem de ele, să le descoperim şi să le combatem….

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.