Totul a început de la un punct. Absolut totul. Lumea, oamenii, animalele, până şi iubirea tot de la un punct începe.

Stăteam să mă gândesc de unde am pornit atunci când am început să scriu pe blog. Îmi vin în minte cuvintele unei prietene care mi-a spus “ai nevoie de un blog”, dar eu îl aveam deja. Oricât de mult aş încerca să-mi amintesc nu pot, chiar dacă citesc prima postare, chiar dacă mă uit în calendar după dată.

Uităm de unde am plecat. Ne avântăm cu capul înainte şi băgăm degetul în mare pentru a o testa. Iar dacă ne merge, nu mai privim înapoi. Mergem înainte şi facem orice pentru a înainta. Un semn al dorinţei de evoluţie. Dar uităm punctul esenţial. De unde am început.

Nu-i timp să privim înapoi, pentru că orice am face timpul merge înainte fără să ne aştepte, dar există unele momente când suntem nevoiţi să ne uităm peste umăr.

Vrem să facem asta şi există un singur argument atât de solid încât stă singur în picioare – vrem să vedem unde am ajuns, cât de departe am mers. cât de mult am evoluat.

Există oameni şi oameni. Unii vor să evolueze, alţii ţin lumea pe loc. E vorba de echilibrul natural care trebuie menţinut. În orice există echilibru. Balanţa vieţii e mereu într-un echilibru perfect. Nu le putem avea pe toate, dar putem să luptăm pentru a păstra ceea ce avem şi pentru a creea noi puncte de început.

Mă scârbeşte mediocritatea unora, deşi sunt conştientă că ea trebuie să existe.Fără ea, strălucirea celor luminaţi ar fi opturată. Nu ar mai exista geniile, căci s-ar pierde toţi pe un fond negru. Ei sunt lumina de la capătul tunelului într-o lume a oilor. Unde fiecare behăie pe tonul său, cu scuza că toţi avem dreptul la libera exprimare.

Da, aşa e. Nu pot contrazice pe nimeni. Dar ştiu că toate pleacă de la un punct, la care ne vom întoarce la un moment dat. Fie că suntem genii, mediocrii sau doar nişte frunze în vânt.

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.