Aproape că mă cert cu wordpress

Astăzi e o zi din aia în care trebuie să-mi spun of-ul în gura mare. De când m-am mutat pe wordpress, adică din iunie simt că mă sufoc. Mi se pare atât de greoi și complicat. Efectiv îl simt prea deștept pentru mine.

Nu am probleme cu scrierea&publicarea articolelor, inserarea materialelor media, cu optimizarea pentru motoarele de căutare (care apropo, o fac urechiometric), dar am maaari probleme când vine vorba de inserarea unui plugin nou. Cum ar fi WP social blogroll. Nu mă prind nici cum. Am tot văzut tutoriale, am tot încercat. Pe Alexandra o stresez mai mereu, chestie pe care o detest sub orice formă… să depind de cineva.

Am mari speranțe să nu fiu singura care resimte această trecere de la blogspot la wordpress criminală. Da, primul era mai tăntălău, mai simplu, dar mă înțelegeam de minune cu el. Simt că WP este ca o femeie care se lasă super greu sedusă. Sau ca un iepure după care fugi până scoți limba de un metru.

Aș vrea ca cineva, un guru al WP să coboare cu picioarele pe pământ și să facă ceva cursuri ”cum să fac X pe WP” sau măcar ceva tutoriale. Alexandra – din nou revin la ea- mai dă din casă, dar nici ea nu are timp berechet și parcă subiectele abordate de ea sunt fie prea complicate, fie prea simple :))

Urăsc să depind de alții și urăsc că nu sunt tutoriale simple și la obiect. Uneori ți-e și jenă să întrebi, pentru că te gândești că sigur omul care știe are ceva mai bun de făcut decât să te dădăcească pe tine, incompetent blogger.

Asta e frustrarea mea din seara asta. Și vă rog din suflet să-mi scrieți dacă e și a voastră uneori pentru că momentan sunt super frustrată pe această temă…

Am zis.