Ce faci într-o zi mohorâtă

Într-o zi mohorâtă cum e azi la Timișoara, spre exemplu, cheful de a face ceva este la cote minime.

Recunoașteți, nu aveți chef de nimic, de nimeni și parcă patul este cea mai dulce alinare. Și un film bun sau un serial.

Dar sunt sute de chestii pe care le-ați putea face azi, mai multe chiar decât vă imaginați. Depinde, desigur, de fiecare unde se află și ce se presupune că ar trebui să facă.

Dacă sunteți printre norocoșii, cei mai mulți sunt, care prestați la job sunt convinsă că toate sarcinile pe care le aveți pe to do list sunt super urgente și super importante. Dar din această lipsă cronică de chef, nici dragul, nici sporul nu-i de partea voastră.

Parcă-i mai interesant să beliți ochii la facebook sau să citiți cuvintele astea fără formă pe care le scrie una mai plictisită ca voi. Dar plictisita asta are soluția: pentru un pic de chef, dați click aici și râdeți copios 😀 Așa-i că parcă cheful e pe vine?

Nu-l simțiți? Nu-i bai, e și mâine o zi. A, nu e?! Azi aveți chestie din aia care se numește linie moartă, adică deadline? Na, soarta. Puteți să vă căutați un alt job. Sau puteți pur și simplu să închideți blogul meu, facebook-ul și toate chestiile ”interzise” la job și să vă apucați de treabă. E și asta o variantă, corect?

Bun, dar dacă sunteți printre ghinioniștii care stau acasă și au treburi casnice de meșterit, lucrurile nu-s atât de roz. Un bun argument este că patul e la doi pași și are o forță de atracție de necontrolat. Serialele la fel.

În acest caz, pot doar să recomand o doză mărită de cafea, televizorul cu seriale pornit în timp ce voi încercați să întoarceți casa la poziția ei normală. Cu susul în sus și cu josul în jos. Da, poziție am zis.

Ploaia asta mocănească nu vrea să ne disturbe de la cotidian, zic eu, cred că vrea doar să ne tragă de umăr că tDoamna-i aici și nu mai pleacă. Totuși, să ne dorim cu toții ca soarele ăla galben de toamnă să-și facă apariția și să ne dea o tDoamnă frumoasă, nu una supărată că suntem noi destul de triști și așa.

Deal?