Busuioc sub perna

Este prima postare pe care o scriu de pe telefon, asa ca va rog sa aveți mila de mine daca nu am peste tot diacritice si daca mai scapă câte un cuvânt scris greșit. M-am pus abia acum in pat, dupa mai bine de 19 ore de nesomn, 2 examene practice si cam 4 ore de așteptat pe holuri. Nu ma plâng, dar pur si simplu nu am avut chef sa mai deschid laptopul.

Scriu de pe iPhone, noul meu prieten pe care l-am cunoscut in Decembrie. O sa va povestesc si despre mutarea de pe android pe iOS, dar nu acum.

Astăzi vreau sa va povestesc despre cum încerc eu sa imi visez alesul. Da, am luat busuioc de la preotul care a venit azi sa ne sfințească locuința. Nu m-am putut abține. Nici eu, dar nici Adelina si Alexandra, colegele mele de „suferința”. Nu știu daca ele și-au pus busuiocul sub perna, dar eu am făcut-o si m-am si laudat pe Facebook. Evil me.

Nu e prima data când recurg la astfel de metode. Anul trecut am uitat, dar știu ca într-un an am visat 4 baieti. Pe doi ii cunosteam, unul care-mi era străin s-a dovedit a fi prima mea iubire, iar de ultimul nu imi aduc aminte.

Mi se par simpatice astfel de tradiții, deși știu ca in mare parte subconștientul are multe de spus. Mai ales in visuri. Daca voi visa, va voi spune. Pe cine visez, aia e treaba mea. Sunt curioasa daca la voi a funcționat. ?