Câteva chestioare organizatorice

Pentru că m-am bătut cu cărămida în piept atunci când am scris rezoluțiile anului că voi scrie zilnic pe blog, trebuie să vă informez pe voi, dragi cititori asupra unor mici detalii care să vă țină mai aproape de mine. Sunt doar câteva chestioare organizatorice pe care sper că le notați sârguincios. Mu ha ha ha ha.

Unu. Articolele vor fi publicate la ora 8:30 dimineața.

Nici mai devreme nici mai târziu. Tot atunci vor pleca și pe facebook, twitter și google+. Acest lucru se va întâmpla din simplul motiv că articolele sunt programate, eu fiind probabil deja în priză la ora cu pricina. Dar pe cuvânt că voi scrie majoritatea articolelor cu o seară înainte de publicare. Am zis să vă anunț ca să știți ce, cum, unde.

Doi. Comentariile.

Dacă ați mai comentat pe blogul meu și v-am aprobat – eu sunt șefa aici, tai și spintec cum mă bâțâie pe mine sinapsa mea veselă – atunci părerea va fi postată automat, iar eu voi fi curioasă să o citesc cât mai repede. De acum sunt șmecheră pentru că am trecut pe iOS de la andriod și pe net nelimitat. Dar aici vă povestesc eu când e cazul. Dacă vă dați cu părerea pentru prima dată, veți fi puși în așteptare. În general sunt tolerantă la comentarii, fie ele și mai răutăcioase, le aprob. Cred că trebuie să fii un măgar/ o măgăriță mare, mare ca să nu te accept pe aici.

Trei. Ai posibilitatea să primești postările noi prin e-mail.

Nu e o filozofie, iar dacă sunteți fan bloguri știți despre ce vorbesc. Dacă nu, este aici în dreapta rubrica ”Zgomot Social” și un buton gri cu un plic alb pe el chiar sub titlu. Cu un simplu click și o adresă de e-mail validă tot ce pălăvrăgesc eu aici vine automat și la voi pe mail chiar în momentul în care eu am dat click pe ”postare articol”. Bine, vine în momentul în care se postează singur, pentru că eu le programez, așa cum am mărturisit la unu. Nu uita că pentru a primi e-mailurile cu postările mele, trebuie să confirmi faptul că te-ai abonat la newsletter-ul zgomotului social.

Patru. Dacă îți place ce scriu, pe cuvânt că nu mă supăr dacă le spui și altora.

Dar fă-o așa cum se cuvine, adică cu un share sincer, nu cu copy/paste la text că nu-i frumos și pe cuvânt că mă supăr. Rău de tot.

Cinci. Primesc texte și le și public dacă se potrivesc în contextul blogului.

Dacă vă place să vă puneți gândurile pe hârtia digitală, dar totuși nu vreți să vă deschideți un blog. Poate aveți ceva de spus, dar totuși nu vreți să vă deschideți un blog. Dacă pur și simplu vreți să scrieți și să publicați undeva, vă aștept cu mare drag textele pe zgomotul.gandului(at)gmail.com

No, cam astea au fost chestioarele organizatorice. Sper că nu v-am înnebunit și că mai treceți pe la mine. Aaa, și să-mi țineți pumnii. Azi încep sesiunea cu examenele practice.