Dezamăgit. Am citit de curând un citat internet care spunea că:

Nicidată să nu crezi pe cineva care te-a dezamăgit, pentru că o va face mereu ştiind că tu îl vei ierta.

internet

E cu dus şi întors acest lucru. Aceste persoane care ne dezamăgesc şi-au pus deja amprenta pe viaţa noastră.

A fi dezamăgit înseamnă a fi decepţionat, deziluzionat. Ți-au fost înşelate speranţele, aşteptările. Atunci când ai speranţe, e clar că împreună cu acestea vin şi câteva sentimente care automat vor fi omorâte sau grev rănite. Din păcate pentru sentimente nu avem chirurgi, nici secţia de urgenţe şi traume…

Dezamăgit. Atunci suntem dezamăgiți, ne simțim nesiguri. Ne învinovățim că am fost destul de naivi să crede în aceea persoană.

Dar nu e vina noastră. Nu e vina noastră că avem așteptări de la oameni și de la ceea ce numim viață.

Uneori suntem dezamăgiți și avem un gust amar în gură. Fără aceste momente însă de cumpănă, momente de tristețe nu am ști cu adevărat ce sunt momentele de fericire, nu ne-am bucura de ele cu adevărat.

Adevărul este că nu știm niciodată cu adevărat cui să oferim încredere…străinii ne pot fi alături atunci când cei apropiați ne-au lăsat baltă…

Mi-au rămas în minte cuvintele unui foarte bun prieten – dacă nu riști, nu ai cum să câștigi. Așadar, tot ceea ce-ți rămâne de făcut este să ai în credere în tine, să mai acorzi o șansă, dar nu crede în oamenii care te-au dezamăgit, ci speră că ei se vor fi schimbat.

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.