Destin. Cauți ceva cu disperare şi nu a venit încă momentul să-l găsești. Nu există nici cea mai mică șansă ca dorința ta să fie ascultată. Din potrivă, acel lucru se va îndepărta tot mai mult, prăpastia dintre tine și acesta se va adânci tot mai tare, făcând trecerea imposibilă.

Am auzit mulți oameni care susțin că ei nu cred în destin. Ei cred că totul depinde de noi şi de alegerile pe care le facem. Dar fiecare om pe care l-am auzit a trecut printr-o dezamăgire care i-a lăsat un gust amar și o gaură imensă în suflet.

Ei spun că  a fost o greșeală, că totul s-a întâmplat din vina lor și că vor să se schimbe, să-și închidă sufletul până în momentul când timpul lor în această lume se termină. Adevărul este undeva la mijloc…

Cred în destin şi în faptul că cineva acolo sus are un plan pentru fiecare.

Mai cred că orice alegere pe care am face-o, nu putem fugi de acest plan, de ceea ce ne este scris în cartea universului sau poate chiar în stele.

Iar oamenii care susţin că nu mai cred în povestea lor, cei care sunt convinși că destinul nu este decât o fabulaţie a oamenilor, sunt doar rătăciți fiindcă în planul călătoriei lor  în această lume a fost, ca la un punct să înveţe o lecție, iar aceasta să nu fi fost tocmai dulce.

Cumva în paralel cu lumea materială, cea pe care o vedem există şi o lume nevăzută. Această lume nu o înţelegem pentru că nu vrem să o vedem, însă aceasta este împletită cu ceea ce noi numim lucru concret.

Şi da, cu cât căutăm ceva cu disperare acesta se va îndepărta de noi. Făcând însă lucruri simple. Văzându-ne de viaţa noastră, tot ceea ce ar trebui să ni se întâmple se va întâmpla. Nu există nimeni sau nimic care să ne poată abate de la drumul nostru, decât noi înşine. O facem prin faptul că ne-am rătăcit şi prin dorinţa nebunească de a nu accepta mâna de ajutor. Indiferent de forma sub care o primim.

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.