Am fost cam obsedată de fulgere în ultimul timp. Am și avut parte de câteva pe viu. Dar nu m-am temut din contră, m-am încărcat cu energie și cu optimism. Uite așa am și reușit să-mi termin rubrica ”Despre”, care nici măcar acum nu e așa cum aș fi vrut să fie.

Înțeleg acum că fulgerul nu lovește prea des de două ori în același loc. Așa ceva se întâmplă odată în viață. Chiar dacă ți se pare că șocul revine mereu, până la urmă durerea va trece, șocul va dispărea și începi să te vindeci.

Să îți revii din ceva ce nu te așteptai niciodată să pățești. Dar uneori șansa e de partea ta. Dacă nimerești locul potrivit, la momentul potrivit, poți să încasezi o lovitură de toată frumusețea și totuși să mai ai o șansă să supraviețuiești.

Supraviețuirea îți garantează un nou început, o nouă perspectivă asupra vieți și muuuulte senzații tari…

Cine a citit mai mult pe aici, a înțeles ce văd eu în furtună de fapt. Spun doar atât – Iubirea e infinită, mereu poți simți mai mult…

Iubirea îți oferă libertate. O libertate pe care altfel nu o poți atinge, oricât de lipsit de responsabilități ai fi. Nu vorbesc din experiență, ci din cărți – pentru că așa îi șade bine unui filosof să vorbească. Așa cum florile sunt dedicate câmpului sau grădinii, așa eu sunt dedicată vieții. Am spus!

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.