Despre mine

M-am apucat de scris în 2011 și am creat în 2012 pe platforma de blogspot un blog cameleonic care a schimbat câteva nume. Totuși, am dorit un oximoron pentru titlul viitorului meu jurnal online. De la Tea's Blog, Dots&Nude am ajuns într-o noapte târzie de vară la Zgomotul Gândului, blog sub a cărui umbrelă am așternut gândurile aproape 5 ani.

A fost o perioadă în care am scris despre orice trăire și mai puțin despre lucrurile palpabile, articole care încă pot fi citite și aici în categoria Arhivă de Zgomote. Am retras unele articole din spațiul public, dar le-am păstrat în draft și poate le voi republica.

Sunt pasionată de tot ceea ce are legătură cu scrisul și mediul online. De la comunicareblogging și social media până la partea din spatele unui site. Sunt într-o constantă învățare și mi-ar plăcea să știu de toate. Evident, faptul că studiez medicina nu-mi permite atât de multă libertate.

Îmi doresc să schimb lumea, dar știu că nu o pot face decât începând cu mine. Așa că încerc să învăț din fiecare experiență. Sunt implicată în multe proiecte, am prea multe idei pe care vreau să le pun în practică, însă o iau pe rând.

Printre proiectele mele de suflet la care lucrez este BloggingTM 2.1. Acesta este dedicat comunității online din Timișoara.

Primul eveniment major care s-a născut sub egida acestuia este conferința November Notes in Social Media, care a avut loc în 11 noiembrie 2016. Am promis că vom reveni cu a doua ediție și iată-ne deja la ediția 3.0

Sunt de părere că cel mai ușor este să înveți furând inteligent meserie, de aceea sunt încerc să fiu prezentă la cât mai multe conferințe și workshop-uri dedicate.

Despre mine prin alte părti

Campanii și colaborări pe blog

 • România Modernă – Ciuc Premium
 • Editura Herg Benet
 • Editura Nemira
 • E-Meniu România
 • zai, social deck
 • Repair&Go - Laptop Direct
 • Vodafone România - Supernet 4.5g
 • IQOS Store Timișoara
 • Mega Image Timișoara
 • Rețeaua de Sănătate „Regina Maria”

De la ZgomotulGândului.ro la mateoc.ro

Pentru că sunt în acest proces continuu de schimbare și învățare, am simțit că este momentul să schimb macazul, să renunț la pseudonim și să îmi asum așa cum se cuvine cuvintele pe care le aștern aici.

Suportul și deschiderea celor care au muncit ca acest colțișor din online să arate astfel m-au motivat să-mi doresc să scriu despre lucruile care mă înconjoară într-un mod aparte. Fiecare critică și încurajare m-au adus în aici și m-au încurajat să nu mă opresc, ci să încerc să devin mai bună.

Zgomotul Gândului a reprezentat o perioadă frumoasă care m-a determinat să mă autodepășesc și mi-a înconjurat de oameni de la care sunt obligată să învăț. Așadar, vă mulțumesc, oameni frumoși, pentru efortul și timpul investit în mine. Promit că mă voi strădui să nu vă dezamăgesc pe voi, dar și pe mine.

Și nu, vă rog, să nu credeți că racii fac un pas înainte și unul înapoi căci nu este așa. Când ne propunem să mutăm munții, îi dărâmăm, dacă este nevoie, și îi reconstruim din nimic. 🙂 Puteți citi mai multe despre blog accesând acest link.

Sunt Teodora Mateoc și mă ocup de medicină, mă pasionează comunicarea, iar acesta este un blog despre oameni și experiențe văzute dintr-un unghi foarte personal. Pe scurt, încerc să văd viața ca o călătorie.

Proiecte în care sunt/am fost implicată

Fotografi dragi

Despre blog

Scriu pe blog din 2011 (oficial 2012), însă am fost destul de haotică și am scris despre sentimente și emoții. De când am trecut de pragul lui 20, am început să-mi ordonez mintea și să scriu despre lucrurile palpabile.

Despre ce scriu:

 • cultură - categorie în care includ cărțile, filmele, piesele de teatru, festivaluri și orice alte manifestări culturale despre care simt că rezonează cu mine
 • blogging- umblu, văd, cunosc, învăț. Este categoria în care scriu despre tot ce are legătură cu blogging-ul și online-ul, inclusiv despre evenimentele la care particip. În general, aici includ cam tot ce a pornit de la blog și a mers divergent spre lume. Articolele de blogging le voi scrie de acum înainte pe bloggingtm.ro
 • locuri - nu-i baș frumos că spun acest lucru, însă e categoria mea preferată. Aș renunța la tot, numai să-mi dea cineva bani să călătoresc și să scriu despre. Și nu exagerez, căci de nu am nevoie decât de un mic imbold ca să îi fac valijoara, să mă urc în tren, mașină, avion și tuleo! Dacă se aliniează frumos planetele, urmează o perioadă cu plecări și scris despre - oricum vă țin la curent 😛
 • categoria poveștilor este nițel haotică. Este despre oameni, despre experiențe și lucruri de povestit. Sau mai bine zis, subiecte pe care le-aș deschide într-o discuție la o cafea bună. Ei bine, gândisem aceasta categorie pentru interviuri și povești de viață - dar ce să vezi, degeaba am căpătat un reportofon și am doup interviuri de modificat, că încă sunt în draft. De 8 luni.
 • ha, păreri avem cu toții, nu-i așa? Cea mai popluată categorie după arhiva de zgomote, ați zice că sunt păreristă, nu? Adevărul este că îmi place să-mi dau cu părerea, să încerc lucruri noi și să povestesc despre ele 😀 . Bine, îmi dau cu părerea și când nu o cere nimeni, dar simt nevoia să mă afirm.

Și pentru că acest blog a plecat totuși de la Zgomotul Gândului, sub fiecare categorie, există etichete. Nu le detaliez, le menționez ca să știți că sunt totuși organizată.