Dacă nu simți, n-are rost.

Despre mine

Teodora este studentă în anul III la medicină, coordonează departamentul de PR al Societății Studențești de Chirurgie din România – filiala Timișoara, este pasionată de social media și online și îi place să învețe din experiențele celor care o înconjoară. De asemenea, este preocupată de tradiții și promovează cultura germană din Banat în cadrul Forumului German al Tineretului Bănățean, unde este vicepreședinte, vorbește fluent germană, fiind absolventă a Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” și este membru în ansamblul Banater Rosmarein. Tânăra scrie pe blogul ZgomotulGandului.ro din 2012, iar cel mai recent proiect al ei se adresează comunității de online din zona de vest – BloggingTM 2.1, manifest care-și propune să reunească această comunitate dându-i un plus de valoare.

BuzzCamp 2016

Despre mine prin alte părti

Campanii și colaborări

  • România Modernă – Ciuc Premium
  • Editura Herg Benet
  • Editura Nemira
  • E-Meniu România
  • zai, social deck
  • Repair&Go - Laptop Direct
  • Vodafone România - Supernet 4.5g
  • IQOS Store Timișoara

Așa a început...

M-am apucat de scris în 2011 și am creat în 2012 pe platforma de blogspot un blog cameleonic care a schimbat câteva nume. Totuși, am dorit un oximoron pentru titlul viitorului meu jurnal online. De la Tea's Blog, Dots&Nude am ajuns într-o noapte târzie de vară la Zgomotul Gândului, blog sub a cărui umbrelă am așternut gândurile aproape 5 ani.

A fost o perioadă în care am scris despre orice trăire și mai puțin despre lucrurile palpabile, articole care încă pot fi citite și aici în categoria Arhivă de Zgomote. Am retras unele articole din spațiul public, dar le-am păstrat în draft și poate le voi republica.

Sunt pasionată de tot ceea ce are legătură cu scrisul și mediul online. De la comunicareblogging și social media până la partea din spatele unui site. Sunt într-o constantă învățare și mi-ar plăcea să știu de toate. Evident, faptul că studiez medicina nu-mi permite atât de multă libertate.

Îmi doresc să schimb lumea, dar știu că nu o pot face decât începând cu mine. Așa că încerc să învăț din fiecare experiență. Sunt implicată în multe proiecte, am prea multe idei pe care vreau să le pun în practică, însă o iau pe rând.

Cel mai recent proiect la care lucrez este BloggingTM 2.1, un proiect dedicat comunității online din Timișoara.

Primul eveniment major care s-a născut sub egida acestuia este conferința November Notes in Social Media, care a avut loc în 11 noiembrie 2016. Am promis că vom reveni cu a doua ediție, așadar pe 10 noiebmrie 2017 o punem de o nouă adunare.

Sunt de părere că cel mai ușor este să înveți furând inteligent meserie, de aceea sunt încerc să fiu prezentă la cât mai multe conferințe și workshop-uri dedicate.

De la ZgomotulGândului.ro la mateoc.ro

Pentru că sunt în acest proces continuu de schimbare și învățare, am simțit că este momentul să schimb macazul, să renunț la pseudonim și să îmi asum așa cum se cuvine cuvintele pe care le aștern aici.

Suportul și deschiderea celor care au muncit ca acest colțișor din online să arate astfel m-au motivat să-mi doresc să scriu despre lucruile care mă înconjoară într-un mod aparte. Fiecare critică și încurajare m-au adus în aici și m-au încurajat să nu mă opresc, ci să încerc să devin mai bună.

Zgomotul Gândului a reprezentat o perioadă frumoasă care m-a determinat să mă autodepășesc și mi-a înconjurat de oameni de la care sunt obligată să învăț. Așadar, vă mulțumesc, oameni frumoși, pentru efortul și timpul investit în mine. Promit că mă voi strădui să nu vă dezamăgesc pe voi, dar și pe mine.

Și nu, vă rog, să nu credeți că racii fac un pas înainte și unul înapoi căci nu este așa. Când ne propunem să mutăm munții, îi dărâmăm, dacă este nevoie, și îi reconstruim din nimic. 🙂 Puteți citi mai multe despre blog accesând acest link.

Sunt Teodora Mateoc și mă ocup de medicină, mă pasionează comunicarea, iar acesta este un blog despre oameni și experiențe văzute dintr-un unghi foarte personal. Pe scurt, încerc să văd viața ca o călătorie.

Proiecte în care sunt implicată

Fotografi dragi