Săracul meu blog cred că a și uitat că exist. Nu am nici o scuză și nici nu mă pot disculpa în fața lui pentru că am fost prezentă online, însă nu am avut puterea și inspirația să scriu. Cu toate acestea am spus că trebuie să mă adun. Nu de alta, însă 2014 este deja în casa mea și mă trage de mânecă să-l îmbrățișez.

Aș putea face o întreagă listă cu ceea ce am realizat anul trecut, însă nu-și mai are farmecul. Din simplul fapt că anul nou așteaptă rezoluții noi.

1. Să mă reglez cu somnul – dorm prea puțin și uneori prea prost, ceea ce îmi dă de furcă. Acumulez oboseală și nu mai am timp de nimic (oricum am puțin timp pentru somn în general)

2. Să devin mai disciplinată/ordonată – nu numai la haine, ci și la mâncare și organizarea timpului. Am început să învăț să îmi văd prioritățile și trebuie să o țin pe drumul ăsta. Aș fi în stare să deviez oricând. Vă jur!

3. Să iau bacul și să intru la facultate. Da, m-am hotărât la una și promit să vă povestesc, însă acum nu este încă momentul – loading…

4. Să merg odată pe lună la cinema – mă relaxează foarte tare și mă ajută să gândesc altfel. Nu știu să explic. Pur și simplu.

5. Să merg la premiera filmului alături de trupa veselă. DONE!

6. Să scriu mai des?! Nu știu dacă este posibil, însă promit că mă străduiesc.

7. Să merg la mare!

8. Să citesc 12 cărți. (mai am de citit 10 – 26.06)

9. Să îmi scriu în jurnal dacă nu zilnic, săptămânal.

10. Să îmi fac un ”Despre” așa cum îmi place mie!  DONE!

Promit să mai adaug dacă mai îmi propun câteceva. Voi ce v-ați propus în noul an?