Curățenia generală la final de 2014

Da, da, știu că mai sunt încă 20 de zile din anul curent, însă eu deja mă apuc de curățenie generală – pe blog, evident. Sunt unele articole pe care vreau să le rearanjez, câteva linkuri în plus, am un blogroll care momentan suferă, o pagină de recomandări care face doar praf, îmi lipsește pagina de conduită și etică a blogului, despre mine are nevoie de un update etc etc etc.

Acum poate că vă întrebați ce m-o fi apucat. Motivul este faimoasa discuție sau mai bine spus  discuțiile care au avut loc în ultimele zile în blogosferă, dar și recentul articol pe care l-am scris. Îl puteți citi aici.  Nu am să comentez subiectul, pentru că, deși m-au mâncat buricele degetelor să scriu, mi-am promis că nu o voi face. The point is că mi-am tras singură câteva concluzii, am învățat una alta și acum am de gând să le pun în practică.

Vreau ca 2015 să fie un an prosper și care să-mi aducă satisfacție pe toate planurile, însă mai știu că astrele nu sunt de ajuns. Uneori norocul are nevoie de un imbold. Bun, acum să vă povestesc despre schimbări.

 

  1. Pagina recomandărilor va dispărea complet. Fetelor, eu vă apreciez și pe cuvânt că v-aș citi pe fiecare în parte, însă nu am timp nici să scriu ceea ce-mi fulgeră mie prin minte, așa că va exista un blogroll strict cu blogurile pe care le citesc.
  1. Pentru că în 2015 îmi doresc să îmi trec blogul pe un domeniu serios (acum sunt pe google, dar începe să lase de dorit) și să găsesc în sfârșit o formă finală a temei – sau cât de cât finală pentru că mi s-a urât mie de câte ori am schimbat-o, voi începe să triez din articole și să le întorc în ciorne pe cele care nu le consider eu bune. Probabil că îmi veți spune să nu fac asta, pentru că așa am simțit eu atunci, însă eu vă voi spune că unele articole au fost scrie de dragul de a scrie și din punctul meu de vedere nu transmit absolut nimic. Așadar nu le șterg, doar le întorc în draft și voi vedea ce pot să
  1. Musai îmi trebuie o pagină cu ceea ce-mi doresc eu de la cei care-mi vizitează blogul și de la cei care mă contactează.
  1. Vreau să mă mut pe wordpress și vreau să găsesc pe cineva care să-mi țină un tutorial – vorba aceea cere și ți se va da.
  1. Am nevoie de un tutorial și într-ale google analytics. Mă descurc binișor, însă cred că nu am inserat bine codul, oricum, mă simt nesigură pe acest subiect.

 

Ok, acum că toate acestea au fost spuse, tot ceea ce-mi rămâne de făcut este să mă apuc de treabă. Tot ce-i posibil să-mi spuneți că sunt arogantă – faptul că nu mai vreau blogroll sau că voi șterge anumite articole va fi un plus pentru blogul meu. Simt asta. Iar dacă va fi să mor o anonimă, cu vreo 2 sau 3 cititori atunci așa să fie.

Îmi asum!