Primăvara mea

Pentru că sunt răcită nu am ieșit afară de sâmbătă. Nici măcar nu am scos nasul pe geam. Am fost atââât de leneșă și am mâncat așaaaa de  mult. Aseară m-am hotărât să fiu puțin mai harnică și am scos o pătură din mașina de spălat pentru a o pune afară pe sârmă la uscat.

Era în jur de 7 seara, soarele mai arunca câte o rază de lumină, însă deja stelele se vedeau clar și impunător pe cer. M-am întins să pun pătura pe sârmă și am ridica privirea spre cer.

Oau! Nu m-am putut gândi la nimic, pur și simplu am stat și m-am holbat tăcută la cerul albastru și curat. Vântul adia ușor un aer cald și nu am putut să fac altceva, decât să zâmbesc și să las briza să-mi îmbățișeze inima.

Pentru o secundă am uitat de tot și am fost fericită precum un copil nevinovat.  Miroase și se simte precum un nou început. Poate par nebună, dar sunt atât de fericită că a venit primăvara și parcă de data asta e altfel. Nu pot să explic, trebuie doar să încercați să o simțiți.

Acest articol conține un link afiliat către un partener al acestui blog. Dacă decizi să comanzi produsul, o parte din suma acestuia se va întoarce la autorul acestui blog. Tu nu vei plăti nimic în plus.