☕️ #LaOCafea ca după o pauză de introspecție

A trecut mai bine de o lună de când am scris aici. S-au întâmplat multe și nimic. Un paradox, ca-ntotdeauna. Să zicem că am trecut printr-o perioadă în care zgomotul gândului și-a făcut simțită prezența poate mai mult ca-n alte dăți. Așadar, mi-am permis să fac doar ce era chiar necesar. În rest, am stat eu și cu gândurile mele.

Mi-am dat seama că încă mă recuperez după 2020. Un an greu, în care am muncit mult, am studiat și am încercat să mă adaptez pandemiei. Habar nu am cu fac alții față, dar eu caut uneori să mă retrag în carapace, să disesc și să rumeg. Încă învăț să nu ”mă biciuesc” și să îmi dau timp atunci când mă simt copleșită. O numesc oficial un fel de pauză de instrospecție.

Începe marea relaxare după 1 an de restricții

Ce bine că mâine e 15 mai și oficial începem să ne relaxăm. Parcă luna mai e un fel bornă al schimbărilor. Și deși aici am fost absentă, am lucrat la două proiecte. Sunt proiecte video pe care le vei putea urmări în curând online.

Sunt entuziasmată de rezultat și abia aștept să văd cum le va percepe publicul. Cert este că mie mi-a făcut mare plăcere să fac parte din ele. Mi-am amintit cât de drag îmi este să mă întâlnesc cu oamenii și să discut pe diverse teme.

Nu îmi propun nimic în mod deosebit, însă vreau să fac lucruri. Cred că mi-a ajuns pauza. Sunt datoare cu un colet către câștigătorul concursului organizat luna trecută. Va pleca săptămâna viitoare. Deși nu am listă, odată cu lansarea unuia dintre proiectele la care am lucrat, va urma un nou concurs aici pe blog. Și va fi tot cu cărți.

În rest, numai de bine. Încerc să-mi organizez mai bine timpul pentru că îmi e dor să scriu.

Abia aștept să ne recitim cu bine! 🌺