Lupta lor a devenit și lupta mea

Vineri am fost prezentă la o ședință de hidroterapie dedicată copiilor până în 7 ani. Am povestit cu Ioana într-un live pe facebook pe care îl puteți viziona mai jos:

Sunt și mai motivată să devin cerșetor profesionist.

Experiența trăită m-a motivat și mai mult să lupt pentru această asociație la Timotion. Deși suma pe care am adunat-o ca și campion este mică, 50 lei momentan, țelul meu este de a ajuta această echipa de oameni frumoși să atingă target-ul mare de 20.000 lei. Acești bani acoperă cheltuielile necesare pentru transportul copiilor din mediul rural pentru întreg anul 2017.

Mi s-a făcut pielea de găină când am aflat povestea mamei care aducea cu schimbul la terapiei cei doi copii bolnavi. Aceasta era nevoită să facă săptămânal autostopul cu ambii copii. Pentru că șansele ca cineva să o ia cu mașina erau mai mari dacă stătea cu un singur copil, decizia familiei a fost să-i aducă cu schimbul.

Când echipa Școala Mamei Junior a aflat această poveste, s-a ambiționat  să facă mai mult. Prin fundația Vodafone au reușit să achiziționeze un microbuz cu 9 locuri și să asigure zilnic un viitor mai bun pentru micuții defavorizați.

Am înțeles că lupta continuă pe care o duc este obositoare, dar în același timp împlinirea pe care o simt atunci când reușesc să facă un bine este exact doza de energie de care au nevoie. Ioana are planuri mari. Nu le dezvălui aici, ci vă invit să urmăriți live-ul de mai sus. Promit că o voi descoase și în cele ce urmează.

Lupta lor a devenit și lupta mea.

Așa cum am spus și în primul articol, ofer companiilor care doresc să se implice și să doneze pentru asociația Școala Mamei Junior toate canalele de comunicare pe care activez.

Și să fiți siguri că pe 23 aprilie îmi propun să ating prima linia de finish la Crosul Continental. Va însemna mult și pentru moralul meu, dar și pentru oamenii care m-au ales să îi reprezint.

Între timp, mâine la 12:45 ne vedem din nou live. De data aceasta vă voi arăta cum decurge o ședință de hidroterapie dedicată copiilor peste 7 ani și voi povesti cu Ioana despre echipa de voluntari.

Așadar, vă invit să urmăriți mâine live-ul pe pagina mea de facebook, iar dacă vă place de noi să donați.

Sunteți la un click distanță.