Alerg pentru Școala Mamei Junior la Timotion III

Mi-a plăcut mereu să mă implic în campanii și evenimente care au ca scop susținerea unor proiecte menite să schimbe lumea. Propunerea de a fi campion pentru Asociația Scoala Mamei Junior m-a bucurat enorm, căci am susținut acest proiect de fiecare dată când am putut.

Provocarea celor 2.000 lei

De această dată, provocarea și responsabilitatea sunt mult mai mare. Ne-am propus să adunăm suma de 2.000 lei, bani ce acoperă transportul copiilor din zona rurală la hidroterapie pentru o lună.

Această strângere de fonduri vine sub umbrela Timotion III, ce va avea loc pe 23 aprilie. Voi alerga pentru această cauză la Crosul Continental, adică aproximativ 2 km.

Aș fi putut refuza provocarea, însă povestea acestei asociații mă obligă moral să o susțin. Mă regăsesc într-o mare măsură în povestea de viață a Ioanei Vârtosu, cea care a pus bazele acestui proiect. Ioana a studiat medicina, este medic specialist, însă nu-i place titulatura de ”doctor”, ci se consideră cerșetor profesionist.

Asociația Școala Mamei Junior a pornit dintr-o nevoie reală resimțită de viitoarele mămici

A pornit asociația după ce a rămas însărcinată în facultate și a simțit nevoia viitoarelor mămici de a avea sprijin. Așa că a ales să se dedice acestei cauze. Apoi a urmat proiectul pentru copiii speciali. Aici se duc majoritatea fondurilor strânse de asociație. Ioana, alături de specialiști în domeniu și o echipă dedicată, a dezvoltat un program de hidroterapie menit să ajute puii de om să se recupereze și să se facă bine.

Împreună cu echipa Școala Mamei Junior pune atâta pasiune și are atâta energie că de fiecare dată când o întâlnesc îmi dă impresia că tocmai a mutat un munte din loc. Efectiv l-a dărâmat, l-a cărat pe bucățele unde avea nevoie de el și l-a reconstruit de la zero.

De ce să donezi pentru această cauză?

Haide să susținem acest proiect și să ușurăm viața acestor eroi care fac minuni în fiecare zi. Mi se pare extraordinar că cineva se luptă pentru a da o șansă copiilor cu nevoi speciale la normalitate. Costurile acestui proiect sunt ridicate. Echipa este nevoită ca pe lângă munca efectivă, să desfășoare evenimente și campanii de fundraising pentru a se autosusține.

Într-o Românie atât de defectă, o mână de oameni vor să facă lumină pentru suflete cărora nimeni nu le dă nici o șansă.

Te invit să dai click aici și să donezi. Fiecare bănuț este binevenit și promit că acesta va ajunge unde trebuie!

Îmi pun la bătaie blogul și toate canalele media pe care sunt activă pentru această cauză

Pentru că îmi doresc foarte mult să adunăm banii necesari, îmi pun la bătaie toate canalele de comunicare. Sunt deschisă la propuneri de colaborare cu companii și brand-uri care doresc să doneze. Sunt dispusă să le promovez așa cum se cuvine drept mulțumire că ne-au susținut.

Ne vedem la Timotion III, dar între timp avem de lucru! 🙂