🦸‍♀️️Timișoara: Fii eroul unui erou, ajută-l să-și protejeze familia

La data curentă, 26 martie 2020, în România sunt 1.029 de pacienți SARS-COVID 2 pozitiv, dintre care 94 vindecați și 18 decese.  Fără să alarmăm pe nimeni, numărul îmbolnăvirilor va crește, deci numărul cazurilor critice probabil va fi mai mare în următoarea perioadă. Noi nu putem face nimic altceva decât să stăm acasă și să avem grijă de bătrânii noștri.

Însă medicii ce fac cu bătrânii lor? Dar cu copiii lor?

Știm cu toții situația de la Suceava. Conform digi24, din cei 233 de medici de acolo, 34 sunt pozitivi. Nu cred că vrea nimeni ca acest scenariu să se repete. În această perioadă, fie că ne place sau nu, avem nevoie de medici, iar ei au nevoie să știe că sunt în siguranță atât ei cât și familia lor.

Poate că nu pot face prea multe, însă pot duce un apel umanitar mai departe. Să vă spun.

Eroul unui erou. Bianca Potyesz a lansat o propunere în grupul MMTCG:

Cred că e momentul să își arate sprijinul pentru CADRELE MEDICALE din Timișoara și cei care dețin HOTELURI sau PENSIUNI! Haideți sa îi sprijinim să treacă cu bine de această perioadă, să nu își îmbolnăvească familia! Dați-le găzduire ca să se odihneasca fără a le mai fi teama pentru familia lor!

Duc propunerea ei mai departe și pun la dispoziție un pachet de promovare aici pe blog pentru cei care o fac. Acesta constă în:

  • 1 articol / hotel sau pensiune
  • 1 postare pe Facebook promovată prin Facebook Ads
  • 1 postare pe Instagram
  • mențiune în newsletterul lunar

Pachetul de mai sus nu este o motivație, ci mai degrabă o mulțumire. Așa cum am mai spus, cred că este de datoria noastră să ajutăm atât cât putem de mult. Așadar, dacă ești proprietarul unei pensiuni sau al unui hotel din Timișoara sau împrejurimi, poți ajuta. Fii eroul unui medic și nu-l lăsa să plece cu sufletul strâns acasă. Fii eroul unui erou!

Dacă vrei să te implici, îi poți scrie Biancăi un mesaj privat pe Facebook aici. Ea se ocupă de acest proiect. Revin cu actualizări dacă va fi cazul.

Să ne recitim cu bine! 🌸