Fii propriul tău MAKE-UP ARTIST

Printre proteste, nemulțumiri și multă muncă eu încă visez că pot schimba lumea. Prin frumusețe, prin scris, prin felul meu de a fi. Puteți să ziceți că-s nebună, dar eu încă vreau să fac acest lucru. Și nu sunt singura, din fericire. Probabil că va veni o zi când entuziasmul meu va pieri, dar între timp încerc să vă transmit și vouă din energia pe care perioada mi-o dă din plin. Vă ziceam că toamna pot orice. Apăi, sper că așa e 😀 .

De mai bine de o săptămână lucrez la un proiect care dintr-un mini-proiect a devenit un eveniment la nivel de oraș. Am reușit acest lucru doar pentru că am alături oameni dornici să facă lucrurile altfel, lucruri frumoase și care să rămână în amintirea tuturor.

Am pălăvrăgit atâta și nu v-am spus nimic. Așa că să trecem la subiect.

Miercuri, 18.11.2015 

Save the date: marți, 17.11, amfiteatrul A01 din cadrul UVT

vă invit să participați la un eveniment unic în Timișoara – dacă greșesc, vă rog să mă corectați – Fii propriul tău MAKE-UP ARTIST. Întreg conceptul s-a născut la o cafea, într-o zi de vineri discutând cu Ramona despre ce am putea face altfel. Eu voiam un eveniment de prezentare a produselor Luxe de la Avon, ea voia să machieze și uite așa am ajuns să colaborăm cu echipa OSUT Timișoara și să punem pe picioare acest eveniment pentru care am emoții de la cer la pământ.

Lucurile s-au aliniat repede, ușor și parcă toate astrele țin cu noi. Tocmai de asta mi-e teamă. Dar vreau să fiu optimistă și să zic că lucrurile merg așa cum trebuie.

Ideea de bază a acestei întruniri este de a aduce în același loc, în același timp bloggerițe specializate în beauty&fashion și cititorii lor, dar fără a uita nucleul care ne-a determinat să ne apucăm de organizarea acestei întregi nebunii: frumusețea. Pentru că-mi place de mor motto-ul ”O femeie puternică este o femeie frumoasă”, vreau să ajngă la cât mai multe femei. Vreau să transmit acest mesaj tuturor pentru că este un adevăr nespus, un adevăr care poate determina orice femeie, la orice vârstă, să se autodepășească.

Sunt încântată până peste urechi că o parte din echipa revistei Altfel. va fi prezentă la acest eveniment 🙂 . De asemenea, voi avea plăcerea de a cunoaște câteva bloggerițe consacrate din Timișoara pe nișa de beauty, lifestyle și fashion.

Vă las și vouă link către blogurile lor pe parcurs ce acestea confirmă participarea:

Abia aștept să ne vedem și să ne cunoaștem. O să fiu roșie ca racul 😀

 

PS: mai multe fotografii aici.