Toamna este anotimpul în care pot orice

Pentru mine, toamna este anotimpul în care pot orice. Probabil de aceea toamna am foarte multe proiecte și activități, dar în aceeași măsură dau dovadă de energie și mult optimism. Tind să cred că în această perioadă este cea mai productivă pentru mine pentru că ceva sau cineva – universul sau o forță nevăzută – mă împinge de la spate și mă face să-mi doresc mai mult.

În ultimele două săptămână am stat acasă ca la hotel. Plec dimineața, vin pe la prânz, plec din nou după-masa și revin seara ruptă de oboseală. Familia mea s-a obișnuit deja cu stilul meu. Nu e primul an în care se întâmplă acest lucru. Și cu toate acestea, anul acesta parcă e mai mult. Faptul că sunt independentă din punct de vedere al mobilității și al orarului, adică nu prea depinde decât de mine, mă ajută foarte mult.

Uneori aș vrea ca cineva să mă oprească și să-mi arate o altfel de toamnă. Nu am apucat să mă plimb prin parc și sunt sigură că toată natura e colorată așa frumos cum îmi place mie. De obicei ratez aceste tablouri sau am șansa să mă bucur de ele pe fugă. Deși vremea se arată mohorâtă mai ales dimineața când patul mi-e cel mai bun și cald prieten, serile răcoroase după o zi ploiasă sunt cele mai frumoase.

Am stat într-una din serile trecute pe o alee plină de studenți, oameni ca și mine, și i-am privit trecât grăbiți și veseli. Aveau un pas alert, însă la fel de alertă era și energie pe care o emanau. Cum ar putea cineva o energie alertă? Ei bine, faceți cum am făcut eu și veți înțelege despre ce vorbesc.

Îmi place toamna. Îmi dă energie și mă inspiră. Voi cum vă simțiți în această perioadă? 🙂