Zgomotul Gândului 2.0

Mi-a lipsit enorm de mult blogul, deși în ultimele 24 de zile am lucrat intens la el. M-am mutat de pe blogger pe wordpress. Mi-am cumpărat un domeniu pe .ro și m-au primit în găzduire oameni simpatici și profesioniști. Desigur că mi-am ales, așa cum fac de obicei, cea mai proastă perioadă în care să fac această mutare. A durat mult mai mult decât îmi imaginasem din simplul motiv că am fost în sesiune.

Îmi place enorm de mult cum arată Zgomotul Gândului acum și nu aș fi reușit întreg acest proces de mutare și de update fără ajutorul Alexandrei. M-a ajutat pas cu pas, m-a îndrumat când m-am poticnit și a rezolvat tot ce era de rezolvat. Alexandra, îți mulțumesc pentru tot sprijinul, înțelegerea și răbdarea ta. Cred că dacă nu erai tu, nici acum nu aș fi făcut acest pas, deși mi l-am propus încă de la finalul anului trecut.

Așa cum am spus-o și pe grupul Bloggerițelor, am ales să fac o investiție minimă în blog pentru că am simțit că toată munca mea stângace de până acum nu a fost suficientă.

Zgomotul Gândului 2.0 este cadoul pe care mi l-am făcut singură de ziua mea anul acesta

Prefixul pe care urmează să-l schimb vine cu noi provocări, cărora am de gând să le fac față cu brio. Pe timp cât blogul a fost în ”renovare”, am decis să nu scriu. Știți cum am simțit această pauză forțată? Exact ca pe o cură de slăbire, deși nu am ținut niciodată efectiv una. E ca și atunci când îți propui să nu mai mănânci dulce și baș îți pică cu tronc o amandină siropoasă sau ca și când îți propui să nu mai mănânci seara și fix atunci, pe la ora 21 simți că mor de foame. Așa m-am simțit eu timp de 24 de zile, dar am rezistat, pentru că am vrut ca totul să fie aproape perfect – niciodată ceva nu va fi perfect.

Așadar, bine v-am găsit pe varianta renovată a Zgomotului – cea 2.0 🙂 Dar sunt curioasă, mi-ați simțit lipsa? 😀