Webstock 2016, să mai sper?

Webstock 2016 (IX) aproape bate la ușă. De astăzi în două săptămâni voi fi la cel mai mare eveniment de social media din România. Are rost să înșir aici toate articolele din anii trecuți în care anunțam că merg la Webstock? Are? Nu, nu are pentru că nici unul nu s-a finalizat decât cu promisiuni deșarte. Iată noul an și iată o nouă promisiune: anul acesta ajung la Webstock.

Deși nu-i sigur că nu va muri peștișorul auriu sau că vecina de la 3 (stau la casă, deci nu am vecină la 3) nu-și va rupe piciorul și va fi imobilizată la pat, ediția a noua de Webstock este mult mai promițătoare pentru mine, în sensul că voi merge. 99,9%

Am reușit să conving două bloggerițe din Timișoara să vină cu mine. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru Anca și Andra. Mă bucur enorm de mult că programul nostru s-a potrivit în așa fel încât să fim toate prezente, fapt care mă motivează și mai tare să vin.

Pe cuvânt de om cu blog că-mi era rușine să mă mai înscriu și de data aceasta. Am făcut-o, m-au acceptat din nou, așa că iată-mă aici, anunțând prezența mea la această conferință.

Speakerii de anul acesta se anunță șmecheri rău. Fiecare oferă nu doar informații, ci și un strop de pasiune, lucru care de multe ori face diferența. Dar cel și cel mai tare mă bucur că o voi revedea pe Cristina Bazavan.

Webstock 2016 se transmite live pe site.

Partea și mai bună este că Webstock, la fel ca și anul trecut, se transmite live pe site. Oricum nu se compară experiențele. Una e să fii acolo pe bune și alta este să te uiți de acasă în timp ce speli vase. Sau răspunzi la un mail.

Au început și voturile pentru Online Personality of the Year . Am ales deja favoritul și strâng tare din degete. Cei care sunt acolo nominalizați (nu dau nimic din casă) merită fiecare în parte un premiu, pentru că sunt oameni care au muncit.

În rest, abia aștept să transmit și eu live de acolo. Voi posta pe facebook (pagina blogului, dar și profilul personal), pe twitter și instagram. Iar dacă-mi rămâne timp, îmi voi băga nasul și la snapchat 😀 .

Să nu uitați că Webstock este un eveniment organizat de Evensys  și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG,  Staropramen și Siviero Maria.