Un alt tool șmecher de analiză a contului tău

Un tool șmecher. Vă aduceți aminte de acest articol? L-am scris cu mult entuziasm pentru că am tras linie și am văzut care sunt rezultatele muncii din 2017. Astăzi am fost curioasă cum stau lucrurile și am căutat o aplicație care să îmi spună ce și cum.

Am dat peste Top Nine, aplicație dezvoltată în California care îți ordonează cele mai apreciate fotografii din anul curent și creează un top 9 care să-ți crească bucuria 🙂 . În plus, îți mai spune câte postări ai creat în 2018, câte like-uri au în total și care este media lor per postare.

Vă las aici analiza mea din primele 7 luni ale anului:

Așa cum am tras și eu concluzia, oamenilor le place să vadă fotografii din călătorii. Bun, am notat și ne conformăm.

Îmi place să fac astfel de analize, mai ales cu u tool așa fain.

Îmi spun cât de eficientă sunt (v-am mai spus cât de tare urăsc acest cuvânt?). Până la urmă cred că a măsura rezultatele te poate ajuta să hotărăști ce să faci în continuare. Provocarea pentru finalul anului este să ating 50k în număr total de aprecieri la postări.

A market analysis is a quantitative and qualitative assessment of a market. It looks into the size of the market both in volume and in value, the various customer segments and buying patterns, the competition, and the economic environment in terms of barriers to entry and regulation. The Business Plan Shop

În altă ordine de idei, vreau să vă spun că going offline e cel mai bun mod pentru a crea fotografii frumoase. Asta, dacă bineînțeles, sunteți pasionați de poze și Instagram. Nu uitați de hashtaguri, locație și etichete. Alese corect ajută mult și poate vă inspiră acest articol. 🙂

P.S. Așa că, vă invit să mă urmăriți și pe Instagram @teodora.mateoc