Beard Brothers caută bărboșii din toată țara – fii unul dintre ei!

Îmi plac inițiativele curajoase și nonconformiste. Admir și respect oamenii care au inițiativă și vor să schimbe ceva. Beard Brothers este o entitate care are ca scop implicarea activă în societatea civilă și care se bate cu mentalități și stereotipuri sociale. Sună pompos, nu-i așa? Ei bine, nu este pompos, ci complex și frumos.

Acest O.N.G., fondat în 2013, adună la masă clujeană o gașcă de bărboși pentru care schimbarea este esențială. Vorbim despre oameni care-și doresc să educe și să aducă un suflu nou peste societatea în care trăiesc. Au pus cap la cap proiecte minunate cu un impact real pentru cei din jur.

Beard Brothers se extind în toată tara!

Numai în 2016 au implicat 300 de voluntari, au implementat o campanie națională de donare de sânge în 9 orașe și au adunat 2.000 de euro pentru recondiționarea pianului de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Și nu s-au oprit aici, căci cele peste 80 de evenimente au contribuit la un refresh al perspectivei clujene. Nu mă credeți pe cuvânt, ci aruncați un ochi aici.

Vestea bună este că bărboșii aceștia vor să ia cu asalt toată țara și să-și găsească frații din alte orașe. Vor să pună pe roate mișcarea care va scandaliza conservatorii și clasicii mentalității învechite.

Pe principiul nu contează coperta, ci conținutul, Beard Brothers vor să se extindă la nivel național. Ciulea a povestit mai multe despre mecanismul de înscriere, eu voi lăsa doar fomularul de înscriere. Așadar, dacă ești bărbos și vrei să cunoști oameni creativi, atunci șansa a dat direct peste tine:

 

Iar pentru feministele care vor privi cu suspiciune acest proiect, am un singur mesaj: Beard Brothers are și departamentul The Sisterhood. 

Cum voi sustine acest proiect?

Așa cum am spus mai sus, îmi plac oamenii cu inițiativă și vreau să-i ajut cum pot. Acest articol va rămâne drept promisiune și mărturie. Promit să mă implic în promovarea evenimentelor și a campaniilor organizate de Beard Brothers – filiala Timișoara.

Nu de alta, dar oricum mi-au plăcut mereu bărboșii. Mi se par printre cei mai cu umor și stilați oameni. Înainte să vă patineze creierul la prostii, vă spun că-mi plac bărboșii de genul, nu alții. 😀

 

Sursă foto