Blogmeet #1
Cum era vorba aceea? Fusă, fusă și să dusă… Așa a fost și ziua de vineri, 19 decembrie și primul meu blogmeet. A trecut mult prea repede toată săptămâna trecută și m-am trezit că deja era vineri, că eu nu aveam habar cu ce mă îmbrac și mai ales cum avea să fie prima întâlnire a bloggerilor.
A venit seara. Am luat pe mine o rochiță neagră, tricotată (și nu de mine, deși am fost întrebată – oameni buni, nu sunt atât de îndemânatică), cizmele maro și hainuța de blană. Am ajuns la restaurantul „La Fabrică” și, ceva tipic mie, nu am găsit intrarea.
M-am învârtit puțin pe-afară, apoi a ajuns Anca și a trecut pe lângă mine ca glonțul. Am pâsâit-o, s-a uitat lung la mine, apoi a făcut legătura. Cică în realitate nu semăn cu mine, cea din poze. Oltea era deja acolo, împreună cu Cristina și alți bloggeri (cărora nu le-am reținut numele, vă rog să nu aruncați cu roșii în mine).

La blogmeet, am prins un loc aproape de geam și am comandat o bere nepasteurizată. Strașnică bere!

Norocul meu că am mereu o agendă și un pix după mine. Altfel nu am fi avut cum să facem ”lista de prezență”. Am ratat Secret Santa pentru că nu m-am înscris la timp. A fost totuși frumos să vezi evenimentul din afara lui – gen forever alone. 🙂
Poza serii este cea de mai jos, după ce am primit halba de bere de 1l și tricoul susținătorului de bere. Dacă nu o cunoașteți, ea este TomataCuScufiță (Andreea Ursu).  În rest, am fost surprinzător de liniștită și tăcută. Priveam și analizam, contemplam oamenii, încercam să le asemăn blogul cu persoana. Aparențele înșeală?! Da și nu.
Promit că data viitoare voi fi mai vorbăreață și mai sociabilă 😀 Mulțumesc pentru invitație și pentru o seară plină de bloggeri.