La o bere cu bloggerii timișoreni, prima de altfel

Bloggerii timișoreni. Aș fi vrut să nu scriu acest articol până sâmbătă. Sunt atât de entuziasmată încât nu mă pot abține – la propriu. Am fost invitată la un eveniment aniversar dublu. Este o ocazie destul de rară, de care mă bucur enorm. Abia aștept! 🙂

Multă pălăvrăgeală și puțină informație. Să vă lămuresc – vineri are loc cea de-a șaptea întâlnirea anuală a bloggerilor din Timișoara. Evenimentul s-a lipit foarte bine și de aniversarea pe care Curtea Berarilor Timișoreana”La Fabrică” o vor avea tot vineri, 19 decembrie, începând cu ora 20.

Ei sărbătoresc doi ani de când și-au deschis larg porțile către iubitorii de bere. Bloggerii timișoreni sărbătoresc șapte ani de când se știu offline.

Pentru mine sunt de sărbătorit trei premiere. Mă întâlnesc cu oamenii pe care-i citesc (aproape) zilnic de vreo trei ani încoace, beau o bere chiar la ea acasă și îi ascult pentru prima dată live pe cei din AM Band, pentru că ei vor fi cei care vor întreține atmosfera.
Vă spun cu mâna pe inimă că nu am fost niciodată mai entuziasmată în materie de blogging. Emoțiile sunt mari și, deși ar trebui să le las acasă, știu că nu voi fi în stare să mă dezlipesc de ele. Va fi unul din acele momente în care, probabil, faptul că sunt ambidextră mă va împinge să am două mâini stângi.
Lucrul cel mai impresionant măgulitor flatant emoționant (nu găsesc cuvântul potrivit) este că și  bloggerițele vor să mă cunoască. Persoanele care, fără să-și dea seama, m-au împins să scriu public, vor să mă cunoască. Și deși pare aroganță, nu este deloc. Este uimire, amestecată cu entuziasm maxim și cu o bucurie enormă.
Așa că astrele sunt de partea mea și îmi permit să vă invit și pe voi  să sărbătoriți alături de Timișoreana doi ani de ”La Fabrică” și să mă vedeți în toată splendoare stângăcia mea.