Webstock, here I come!

Nici nu știți ce bucurie s-a așezat pe capul meu, când am primit e-mailul de confirmare a participării la cel mai mare eveniment social media din România. JW Mariott Grand Hotel Bucharest va fi gazda noastră pe data de 26 septembrie, începând cu ora 9:00.

Nu merg pentru prima dată la Webstock! În 2010 am mai participat la această conferință în calitate de invitat al Avon Connects. Îmi aduc aminte cum Andi Câtu a vorbit despre jungla online-ului. Ah, memories 🙂

Bun, revnind în prezent: anul acesta particip cu Zgomotul meu în calitate de blogger acreditat. Nu vreau să ratez evenimentul din următoarele motive:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40
de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

În plus deja am vorbit cu Adriana. A fost atât de simpatică, propunându-mi să stau lângă ea. Evident că am acceptat. Așadar, București here I come.

Între timp, trebuie să mă ocup de transport și cazare, dar încă mai este timp. Și acum marea întrebare: cu cine mă voi mai întâlni acolo? Mâna sus, să vă văd! 🙂