Webstock 2015, un nou an de Social Media și blogging

Am revenit pe plaiuri locale după o săptămână nebună la mare și, deși am promis că mă deconectez total, am aflat frumoasa veste că voi fi blogger acreditat la Webstock 2015.

Mă lăudam că voi fi prezentă și anul trecut, însă din motive obiective – prima săptămână la facultate – am ales să nu merg, deși decizia a fost grea de tot. Webstock este cea mai mare conferință de social media din România. Reunește atât bloggeri, cât și companii interesate de viața din online.

Îmi place conceptul acestui eveniment pentru că îți dă posibilitatea să cunoști oameni noi și să vezi în ce direcție se îndreaptă lumea. Cred că cel mai important este să fii informat și așa, cu pași mărunți și multă muncă poți atinge succesul.

Nu pot să nu le mulțumesc celor de la Evensys și Vodafone pentru că au dusWebstock 2015 la viața.

Andreea Adriana, ce zici, îmi ții un loc lângă tine? 🙂

Nici nu știu cum aș putea să explic fenomenul Webstock din afară. Am citit o groază de articole post-webstock 2013, 2014. Am văzut cu ochii mei în 2011, mi se pare, ce s-a petrecut acolo. Cu ocazia acesta mai văd și eu capitala, deși nu de mult i-am făcut p vizită fugitivă prin gară. Vreau să văd ce-i nou și să mă întâlnesc cu oameni care abia mă așteaptă.

Mi-e greu să scriu zilele acestea. Cred că mi-am ieșit din mână sau poate sunt încă obosită. Oricum nu vreau să nu vă povestesc despre experiența de la mare și să continuu jurnalul.

Până una, alta, vă invit să dați like paginii de Facebook Webstock 2015 și să fiți cu ochii-n patru pe 2 octombrie pentru că va fi una din cele mai active zile ale online-ului.

Cu cine mă văd? Cui îi mai țin loc lângă mine? 🙂