România Modernă by Ciuc Radler

Sâmbătă seara am petrecut-o în compania unor oameni care își iubesc meseria și se dedică cu totul ei. Altfel nu-mi pot explica în ce alt mod poți da viață unei idei atât de frumoase. V-am povestit deja cât de mult îmi place viața urbană și că Ciuc Radler rezonează cu mine întocmai. Am avut ocazia să văd o parte a urbanului pe care nu pot decât să o respect și să o admir.

Nu voi fi niciodată capabilă să fac giumbușlucuri și scheme cu bicicleta așa cum Alex Tihoi, spre exemplu, poate face. Live-ul de la eveniment nu este cel mai fericit. Lumina mi-a jucat feste, totuși am reușit să prind câteva momente wow ale băieților care fac magie cu bicicleta.

poza2

Odată ajunsă acolo, am avut emoții pentru că nu cunoșteam pe nimeni. Apoi am reîntâlnit un vechi prieten pe care nu l-am văzut de foarte mult timp. Am povestit, am depănat amintiri și am făcut clasicul selfie.

Ciuc Radler a adus Rondul de Noapte la Timișoara în cadrul campaniei România Modernă!

Când întunericul s-a așternut peste oraș, iar bicicliștii au fost pregătiți, Rondul de noapte a pornit. S-au dat vreo cinci ture în jurul stadionului eliberându-se în aer acea energie pozitivă pe care o ai doar în zile foarte bune. Bicicliștii s-au răcorit cu un Ciuc Radler 0.0% alcool, iar după o scurtă poveste despre biciclete pliabile și nu numai, a început petrecerea.

poza1

Vibrația? Mai mult decât minunată. Fiecare om în parte s-a simțit bine. Fie că a stat la o poveste cu cineva drag sau nou cunoscut, fie că a savurat o bere, tineretul chiar s-a simțit bine. Până la urmă despre asta a fost vorba – despre tineri extraordinari care fac orașul să vibreze.

Urmează și alte opririi cu petreceri tematice:
17.09 – Iași se va bucura de un Neon Ping Pong
24.09 – în Broșov se va vedea Pădurea Luminată
01.10 – Constanța va avea un Spinning Park
06.10 – Bucureștiul va simți România Modernă Deasupra Orașului

Acestea fiind spuse, vă invit să ciocnim un Ciuc Radler și să ne bucurăm că există cineva care scoate și partea cool dintr-o Românie pe care toți o mânjesc.