#dilemazilei și epopeea telefonului mobil

De cinci zile sunt fără telefon mobil. După pățania din 1 Martie când am spart display-ul și am trecut de la un Iphone 5C la un Alcatel cu clapetă și dual sim, vineri am rămas fără telefon for good.

Adevărul este că reușișem să repar micuțul albastru la un preț decent. Oricum nu aveam buget de un telefon nou, așa că am acceptat compromisul. Numesc reparația așa pentru că fac parte din generația celor care aruncă și nu repară. Bine sau rău, nu știu.

Cert este că vineri Iphone-ul a crăpat. La figurat de data aceasta. N-am avut nici o reacție după ce s-a stins brusc și a refuzat să mai pornească. La cât l-am chinuit, mă așteptam ca mai devreme sau mai târziu să cedeze.

Am refuzat să mă agit să bag cartela în alt telefon. Așadar, de vineri sunt fără telefon. Primele două zile au fost un fel de sevraj. Nu e vorba doar de dependență, ci și de necesitate. Totuși, am decis să închid acest canal de comunicare până rezolv problema.

De când am trecut pe iOS, cu toată aroganța din lume mărturisesc că nu m-aș mai întoarce la andriod.

M-am pus pe căutat oferte. Orange nu m-a convins (la ei am abonament) pentru că vreau un Iphone 6S, iar ofertele lor nu mi s-au părut deloc avantajoase. Mă bate serios gândul să mă portez la Vodafone. Mai studiez, mai cer un sfat, două.

În plus, am făcut un calcul post-ofertă Orange și am ajuns la concluzia că este mult mai avantajos să cumpăr device-ul de la un magazin de specialitate la liber.

Epopeea telefonului mobil – povestea nespusă

Sunt una din acele persoane care schimbă telefonul mobil cam o dată la doi ani. Nu de fiță, nu pentru a fi în pas cu moda, ci pentru că le stric. Cum reușesc? Neatenția este principala calitate când vine vorba de aceste device-uri. Le scap pe jos, le sfințesc cu cafea, uneori pe scap prin toalete 😀 .

I-am exasperat pe ai mei ani de zile cu această problemă. De aceea nici n-am avut parte de telefoane prea șmechere. Cu doi ani în urmă, după ce am prins o ofertă mai mult decât bună de Black Friday, am achiziționat micuțul Iphone 5C albastru.

Singura lui bubă erau cei 8 GB de memorie. Inițial am zis că e în regulă, dar în timp. aceștia s-au dovedit insuficienți.

Părerea voastră contează!

Încă sunt indecisă, deci mă plâng aici și să vă cer părerea. Cum e mai bine? Să caut o ofertă avantajoasă la Orange sau să îl cumpăr la liber? Iată unul din momentele în care părerile nu mi se par degeaba! 🙂