Să mai spună cineva că Timișoara este plictisitoare! În caz că v-a scăpat această informație, orașul de pe Bega a fost Capitala Tineretului din mai 2016 și până acum.

Întreg programul, coordonat de Fundația Județeană de Tineret Timiș (FITT), se va finaliza în acest weekend cu Check-Out Festival. No panic, orașul nu va muri de plictiseală. Din surse sigure vă spun că urmează o perioadă plină ochi de evenimente pentru toată lumea. Dar să revenim la oile noastre. (beeee!)

Check-Out Festival = de tineri pentru tineri

Festivalul va încheia circuitul evenimentelor dedicate tinerilor sub umbrela Capitala Tineretului din România. Mă bucură întreg conceptul acestui festival pentru că îmbină muzica și creativitate. Partea muzicală va fi animată de artiști locali, naționali și internaționali. Netsky, Friction și Andy C sunt doar câțiva artiști care vor încânta publicul tânăr cu muzică bună drum and bass.

Partea creativă va consta în promovarea ingeniozității, a culorii și a artei. Veți regăsi la acest eveniment instalații urbane, ateliere creative și recreative, ateliere artizanale, toate acestea reunind spiritul liber al tinerilor din regiune.

Pe scurt, Check-Out Festival va adăuga o pată de culoare și va da un boost de inspirație tuturor celor care aleg să-și petreacă weekend-ul următor acolo.

Inspirația vine din pasiune

M-am amăgit cu gândul că îmi voi putea lua doza de inspirație de la Check-Out Festival. Din păcate nu am posibilitatea să trăiesc live valul revigorant, dar am pregătit un cadou pentru voi (tobe, vă rog).

Trebuie să știți că biletele pentru o singură intrare la acest festival se pot achiziționa online de pe site-ul oficial Check-Out Festival la prețul de 45 de lei până vineri – 28.04. Le puteți achiziționa și de la intrare la prețul de 55 lei.

Vrei să mergi la Check-Out Festival?

Tocmai pentru că înțeleg problema studentului – și anume, veșnica problemă a banilor – am pus o vorbă bună și am primit o invitație dublă pentru acest eveniment. Nu pentru mine, evident, ci pentru voi.

Câștigă o invitație la Check-Out Festival!

Spune-ți părerea aici pe blog despre evenimentele care ai vrea să se întâmple în Timișoara. Dă un share public acestui articol și etichetează persoana cu care ai vrea să mergi la festival. Ai șansa să câștigi o invitație dublă!

Pentru că nu plec în Italia ca și stimabila Andra (dă și ea o invitație dublă) voi extrage câștigătorul vineri. Așa cum v-am obișnuit, prin random.org printr-un live pe Facebook @mateoc.ro

Așa-i că v-am făcut ziua de luni mai bună? 🙂

Acest articol face parte din campania de promovare a Fundației Județeană de Tineret Timiș pentru proiectul Timișoara – Capitala Tineretului din România și vine ca o încurajare a acestor gen de inițiative. Nu este un advertorial!