Dinner in the Sky, o experiență de neratat

Dinner in the Sky a fost o experiență la care nici măcar nu visam. Am avut parte de ea la Arad Open Air și am savurat fiecare moment.

Acest concept a fost lansat de un om de marketing care și-a propus să promoveze o serie de Chefs din Bruxelles. Ideea de a cina pe o platformă, inițial la 10 m înălțime, actual la 50 m, a fost una trăznită. Nimeni nu a avut încredere că oamenii vor dori o astfel de experiență.

Ei bine, conceptul a fost atât de bine primit, încât platforma a evoluat într-o masă imensă în jurul căreia sunt scaune. Participanții sunt legați cu centuri de siguranță, iar platforma este ridicată lin de o macara.

Plutind deasupra pamantului, „Dinner in the Sky” aduce o perspectiva cu totul noua pentru lansarile de produse, conferinte de presa, evenimente corporate si divertisment.
Platforma „Dinner in the Sky” este perfecta pentru oricine doreste sa transforme un eveniment sau o intalnire obisnuita intr-o magie, o sansa ce apare doar o data in viata (o ocazie singulara) care va lasa o amintire de neuitat in memoria oaspetilor.

Despre concept de pe site-ul – Dinner in the Sky Ro

Recunosc că la început mi-a fost frică. Nu sunt prea confortabilă la înâlțime într-un spațiu deschis. Totuși, mi-am înghiți frica și mi-am spus că așa ceva nu se ratează. A ajutat și un pahar de vin, dar și personalul Dinner in the Sky care a fost foarte amabil și grijuliu.

Nici nu mai știu ce am cinat, dar știu că a fost un aperitiv, un fel principal și desert. Nu a contat, căci priveliștea a făcut toate experiența atât de deosebită. Cu noi pe platformă a fost și o doamnă violonist care a completat experiența cu note muzicale moderne. Melodia din Game of Thrones, English Man in New York // Sting și alte cântece mi-au făcut pielea de găină.

Nu mai lungesc vorba, ci vă spun doar atât – dacă aveți ocazia e musai să încercați experiența. Promit că nu veți regreta.

Să ne recitim cu bine!