Beanz Café – despre caracter, oameni și o cafea bună

Trecem de la laptopuri la o licoare magică. Sunt o mare băutoare de cafea. Îmi place să o savurez dimineața devreme, după masa de prânz și câteodată seara.

Știu, nu este sănătos să faci exces, de aceea încerc să rămân doar la cele două căni ”obligatorii”. Preferata mea este cafeaua cu lapte și un pliculeț  de zahăr.

De obicei optez pentru cafea la filtru. Gustul nu este atât de intens precum cea de la expresor, însă este o alegere decentă pentru întreaga familie. Avem regula că cel care se trezește primul, pune de cafă. Rar pică această responsabilitate pe mine. Deși sunt matinală, tatăl meu este și mai și. Mă bucur că se întâmplă așa. Altfel jumătate de bucătărie ar fi plină de… cafea 😀

Beanz Café – descoperirea în materie de cafea

Săptămâna trecută am descoperit un nou brand de cafea. Ajuns de curând în România, Beanz Café, inovația de la Strauss Coffee, promite personalitate unică și celebrarea diversității oriunde o întâlnesc. Hm, marketing bullshit, mi-a trecut prin minte în timp de ascultam prezentarea lui Andrei Cismaru și navigam pe site-ul lor.

Am ieșit din sala de conferință (se-ntâmpla la PRbeta VII) și am luat o cafea de la standul Beanz Café. Eram mult prea curioasă să aflu ce și cum direct pe papilele mele gustative. Din cutia lui Gabriel a scos o capsulă și a preparat cea mai savuroasă cafea pe care am gustat-o. Dacă nu știți cine e Gabriel, vă invit să dați un click aici.

Creierul meu s-a trezit instant din amorțeala de dimineață și am început să fiu și mai curioasă. Pe repede înainte vă spun ce am aflat.

  • în afară de un concept store care există deja în București, Beanz Café se poate comanda numai online.
  • au aparatele lor special care pot fi achiziționate pe negru, roșu sau alb la preț decent – au și ceva specific legat de presiune, dar nu reușesc nici cum să-mi amintesc.
  • pe site-ul lor există un Quiz unde zice ce aromă ți se potrivește. Mie mi-au sugerat ”Treat”. Gen have a treat 😛 
  • își propun să construiască o națiune a băutorilor de cafea – ceea ce e foarte mișto! 🙂
  • se adresează persoanelor care preferă online-ul și caută clienți care iubesc era vitezei
  • pachetele sunt denumite după fermierii care produc cafeaua, iar pe site-ul lor găsiți povestea fiecăruia

Partea cea mai simpatică acum urmează

Trăiam cum impresia că abonamentele sunt doar pentru sală, telefonie și cablu. I was so damn wrong, because Beanz Café oferă șansa clienților să își facă abonament – ați ghicit – la cafea! Și uite cum sunt din ce în ce mai tentată să dau filtrul clasic pe un kit Beanz cu tot cu abonament.

Iar pachetul Latte Lovers este chiar de luat acasă.

Înainte să arătați cu degetul, vă mărturisesc că nu m-a plătit nimeni să scriu acest articol. Am pornit de la o idee preconcepută peste care am trecut și am descoperit un produs pe care, după ce îmi recalculez bugetul, o să-l achiziționez. Promit că revin cu un review când se va întâmplă. 🙂

Între timp, vă rog să scuzați pozele ușor mișcate. Eram hyper.

Update: fotografiile originale din acest articol s-au pierdut odată cu update-ul temei. 🙁