Repair&Go îți repară laptopul pe loc în Timișoara – powered by Laptop Direct

Când am început proiectul BloggingTM 2.1, ideea noastră era să găsim brand-uri locale pe care să le promovăm. Am bâjbâit la început, apoi a urmat November Notes, după care ne-a luat valul. Oamenii au început să ne caute pentru colaborări.

M-am bucurat enorm când am aflat că afacerile locale cred în proiectul nostru și apelează la noi. La Laptop Direct am ajuns dintr-o întâmplare frumoasă. Așa cum ei cred în proiectul nostru, așa și noi credem în serviciul pe care l-au lansat vineri în Timișoara.

Repair&Go – pe repede înainte!

Serviciul Repair&Go a venit ca răspuns la nevoia clienților mereu grăbiți și dependenți de laptop. Practic vii la sediul Laptop Direct (click aici pentru locație), bei o cafea și te relaxezi în timp ce oamenii pricepuți îți rezolvă orice problemă de hardware pe care o ai.

Cu ocazia lansării acestui serviciu, echipa a amenajat un spațiu cozy de așteptare pentru clienți. Adevărul este că am rămas uimită uitându-mă peste ofertă și timpul de execuție.

Repari pe loc laptopul în Timișoara!

Mi se pare extaordinar că în Timișoara există un serviciu care repară laptopurile pe loc. Întotdeauna mi-a fost groază de trimisul device-urilor în service. Partea de back-up și emoția că poate se întoarce cu alte hibe m-a determinat să nu repar, ci să achiziționez unul nou. Sunt pățită recent, ce-i drept, cu telefonul.

Ideea se pliază perfect pe ideea de secol al vitezei. Am încredere că veți fi mulțmiți de acest serviciu și că îl veți recomanda și prietenilor. 🙂

Despre Laptop Direct

Laptop Direct este magazinul online nr. 1 cu piese de laptop. Acesta cuprinde peste 40.000 de modele de componente și a reușit să satisfacă mai mult de 17.000 de clienți în cei 6 ani de activitate. Fiind formată din 10 membri tineri, dinamici și profesioniști, echipa Laptop Direct este dedicată satisfacerii nevoilor fiecărui client. Aceasta își propune să facă totul cât mai accesibil pentru ca oricine să poată găsi componenta necesară și să o monteze cu ușurință.

Câștigă 3 vouchere în valoare de 50%!

Și pentru că sunt fată faină, pun la bătaie 3 vouchere în valoare de 50% pentru reparațiile de laptop. Tot ce trebuie să faci este să intri pe Instagram-ul Repair&Go, să dai follow paginii și să-mi spui ce ai putea tu repara în 10 minute. Fii creativ, vei primi puncte în plus!

Ai timp până miercuri, 31 mai. O să anunț câștigătorul pe 31 mai prin obișnuitul live pe facebook.

Update: concursul s-a încheiat!

Update 2: fotografiile originale din acest articol s-au pierdut odată cu update-ul temei. 🙁