cropped-notes-in.png

Absența mea este motivată. Am muncit mult în ultimele două săptămâni pentru o idee care pe cât de tare mă înspăimântă, pe atât de mult mă bucură.

Entuziasmul cu care am pornit m-a făcut să simt că pot muta munții, iar ca atare, împreună cu oameni frumoși, am început să sap și să caut: un nume, un concept, o formă. Fondul exista deja.

Așa s-a născut November Notes in Social Media, un eveniment în care eu cred foarte mult. Cred că își va atinge scopul și mai cred că va fi o piatră de temelie pentru viitorul pe care mi-l imaginez. Desigur, există și momente în care mă întreb de unde pornește totul, dacă vom reuși, dacă, dacă, dacă…

Vibrația mea legată de acest subiect este una pozitivă. Nu vreau să fiu arogantă sau prea încrezătoare, însă nici nu pot să mint.

November Notes in Social Media se întâmplă pe 11 noiembrie a.c., începând cu ora 15:00 la Ambasada Casa Adam Müller Guttenbrunn, sala Karl Singer.

Detalii regăsiți pe site-ul oficial BloggingTM 2.1. Până atunci, vă invit să vă înscrieți cât mai repede pentru că locurile sunt limitate. Sper să fiți prezenți. Îmi doresc ca lucrurile să se așeze frumos pentru a putea merge mai departe. See you soon! 🙂