Sabres Timișoara – 11 ani de suflet și pasiune

Sunt puțini cei care-mi cunosc cu adevărat apetitul și dragostea față de mâncare. Mă alături celor cărora nu le place să găteasc, ci doar să mănânce. Am gusturi ciudate. Îmi place să combin friptura cu compotul de piersici sau cu sos de usturoi și marmeladă de prune.

Cu timpul am învățat să spun nu task-urilor, dar niciodată mâncării. Ce diete, domnule? Dați-mi pace! Iubesc mâncarea și nu mă feresc de ea. Încă am un metabolism care face față poftelor și cu puțină voință mai fac și sport. Din când în când.

Sabres s-a alăturat demersului meu – multumesc!

Recent am îmbinat utilul cu plăcutul și am alergat pentru Școala Mamei Junior la Timotion III. Printre cei care s-au alăturat cauzei mele a fost restaurantul Sabres. Îl știți doar, cel cu tot felul de pește și cu o tradiție de 11 ani (!) în Timișoara.

Mi-a sărit inima din piept de bucurie când am aflat că vor să se implice. Habar n-aveam că bucuria se va dubla și că voi savura preferatele mele preparate așa cum se cuvine: paste cu creveți și pesto.

Așadar, ieri, după o dimineață în care mi-a venit să bat pe toată lumea, am luat înțeleapta decizie să mă delectez cu ceva bun. Ajunsă la Sabres, m-a uimit decorul. Mai fusesem de câteva ori cu ceva ani în urmă, iar amintirile-mi erau în ceață. Ce am găsit acolo a fost exact oaza de liniște pe care o căutam.

Paste cu creveți și peste – un deliciu!

Am ales o masă în curte și am navigat prin meniu. La propriu, căci restaurantul a îmbrățișat calea digitalului și pune la dispoziție meniuri-tabletă. Fără să stau prea mult pe gânduri, am comandat porția de paste și o cola. Cu gheață și lămâie, like a lady.

Nici n-am simțit cum au zburat cele 20 de minute în care am așteptat mâncarea. Personalul, în ciuda faptului că majoritatea meselor erau ocupat, a fost amabil și prompt.

Și iată-le în fața mea, porția mea de fericire, cu creveți și sos din abundență. M-a ajutat o rază de soare care s-a strecurat printre copaci și așa am reușit să realizez această poză artistică. 😀 (Sper că îți plouă în gură, dragă cititorule)

După ce m-am săturat – deși mănânc în general destul de mult (roșesc în timp ce scriu aceste rânduri) – n-am reușit să devorez toată porția. Cu zâmbetul pe buze, chelnerul a pus-o la pachet fără ca măcar să-i cer acest lucru și a adus nota de plată.

Am simțit imediat că Sabres este un loc făcut cu suflet. Decorul, atmosfera și grija față clienți fac din acest loc alegerea perfectă pentru un prânz sau o cină alături de oameni dragi.

Sabres aniversează 11 ani!

Vă invit să treceți în weekend pe la ei pentru că, la fel ca-n basme, vor ridica ancorele și vor sărbători 3 zile aniversarea de 11 ani. Știu din surse sigure că au pregătit tot felul de surprize culinare și momente speciale. Nu mai lungesc vorba, ci vă las un link aici. Vă veți convinge singuri.

Pentru oamnii foarte ocupați – livrări și la domiciliu

Iar partea cea mai bună acum vine și este dedicată leneșilor persoanelor foarte ocupate: Restaurantul Sabres face livrări la domiciliu pentru prânz și cină. Nu prea sunt eu prietenă cu peștele, dar fructele de mare mi se par o alegere excelentă pentru o zi în care nu-ți vezi capul de treabă. Sau de lene.

Acest articol vine ca urmare a colaborarii cu acest brand pentru Timotion III. Banii obtinuti au fost redirectionati catre asociatia Scoala Mamei Junior, in cadrul proiectului ”Și copiii din mediul rural au dreptul la hidroterapie”.

Update: fotografiile originale din acest articol s-au pierdut odată cu update-ul temei.