Vama și-a luat fanii și a plecat în Vama Veche la mare

Dacă nu știați asta deja, Vama este una din trupele mele preferate de care nu m-aș sătura niciodată. Sunteți liberi la judecată și vă dau mână liberă să (mă) catalogați. Nu-mi pasă.

Nu, nu i-am văzut – încă – în concert live. Când frecventau Timișoara, eram prea mică să merg, iar de vreo 3 ani nu am auzit să mai fi venit prin zonă. Nu-i nimic, mă mint, toate la timpul lor.

Aseară mi-au pus capac. Totul a început cu un concert lejer în București. Oamenii se simțeau bine, Tudor făcea senzație. Apoi a urmat anunțul ăsta:

Așadar, dacă nu v-a venit să credeți ce vă aud urechile, scriu și aici:

Pepsi a pus la dispoziție 3 autocare pentru fanii formației Vama pentru ca aceștia să plece în Vama Veche – da, stațiunea aia de la mare – și să continue concertul acolo.

Partea și mai faină este că autocarele s-au umplut și din ce am văzut pe pagina de facebook a celor de la Pepsi, oamenii au plecat chiar și cu mașina personală la mare. Formația a fost și ea într-unul din autocare fix acolo lângă fani.

Habar n-am cu vi se pare vouă ideea, însă mie mi se pare atât de tare și de autentică. Nu știu vreun artist român care să fi dedicat un astfel de concert pentru publicul său. Felicitări Vama, sunteți nebuni rău. Ce trebuie, aș zice. Numai de bine și pentru Pepsi că susține o fabrică de amintiri cum rar ți-e dat să prinzi.

Dacă sunteți oropsiți ca și mine și vă aflați în patul vostru mult prea obosit, dar v-ați dori să fiți în Vamă… ei bine, singura soluție este să intrați în live și să vă imaginați că sunteți pe plajă și să urlați cu tot sufetul ca și cum ați cânta. Acolo. Cu ei.