Cât de ușor te poți programa la analize de laborator

Pentru nimeni nu mai este un secret că trăim în epoca vitezei. Totul trebuie să fie făcut cât mai rapid, cât mai ușor, cât mai aproape. Dacă s-ar putea, am alege să stăm în pat toată ziua și să ne facem treaba de acolo. Unele locuri de muncă îți permit acest lucru, din păcate nu foarte multe.

Din fericire, există foarte multe lucruri pe care le poți face stând în pat. Să comanzi mâncare, să postezi pe Facebook sau să îți faci programare la medic.

Sunt sigură că știați deja acest lucru. Suntem generația care ne-am născut și am crescut cu tehnologia în mână. În același timp, suntem generația pusă mereu pe fugă. De cele mai multe ori avem un program haotic, mâncăm pe apucate și dormim din ce în ce mai puțin.

Cu toate acestea, așa cum am mai spus în repetate rânduri, sănătate nu ar trebui să fie o opțiune, ci o prioritate.

Cum mama tratamentului este prevenția, fiecare mamă și tată, fiică și fiu, mătușă și unchi, bunică și bunic, ar trebui să pună sănătatea lor pe primul loc.

Să vă explic. Într-o discuție avută cu o clientă la muncă, aceasta a mărturisit că are o durere cumplită de spate de aproximativ un an. De asemenea, a spus că a efectuat un RMN, dar că nu a mai ajuns la medic pentru interpretare. Nu ia medicamente și preferă să sufere în tăcere. Apoi, a povestit cu mândrie că de copiii ei se ocupă mult mai bine. Îi duce la medic, îi investighează, le face analize de laborator în mod regulat.

Dacă nu ar fi fost clienta firmei unde lucrez, probabil că i-aș fi spus că procedează destul de rău. Argumentul că nu sunt părinte și nu înțeleg acest sacrificiu poate fi unul valid. Vin, în schimb, cu întrebarea naivă: Dacă părintele pățește ceva, cine se va mai îngriji de copil?

Am divagat de la subiect. Ce voiam de fapt să vă spun este că pentru analize de laborator, radiografii și ecografii generale și gratuite la Clinicile Medici’s vă puteți programa din câteva click-uri. Vă dau mai jos variantele:

Direct pe site-ul Medicis.ro

Accesați site-ul aici, vă faceți cont și apoi alegeți punctul de recoltare dorit. De menționat este faptul că analizele decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș se recoltează doar în Clinica Medici’s Clinics&Babyclinics de pe str. Paciurea, nr.5.

Prin aplicația mobilă Medicis

Aceasta poate fi descărcată din AppStore pentru iPhone sau GooglePlay pentru Android. Și acolo aveți nevoie de cont, iar apoi vă puteți programa cu câteva tap-uri rapid și fără dureri de cap.

Telefonic sau la recepție

Dacă ești old school, poți suna la 0356.911 de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00. Între apelul telefonic și programarea digitală, voi opta întotdeauna pentru ce digitală. E disponibilă 24/7, primești SMS de confirmare și pierzi mult mai puțin timp.

Analizele de laborator și imagistică se pot accesa în regim gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau prin medicul specialist în contract cu CJAS.

Așadar, dacă anul acesta nu v-ați înțepat, e cazul să vă programați și să vedeți că sunteți bine. Pentru voi și mai ales pentru cei dragi vouă.

Să ne recitim cu bine! 🙂

Cronica de sănătate este o rubrică susținută de Clinicile Medici’s.