🙅 Biosept și banalele viroze pe timp de pandemie

Aceasta este o poveste adevărată. Este despre cum poți să te panichez în vreme de #stămacasă și cum să ai grijă de tine cu un produs 100% natural. Și da, puteți râde la final, același lucru l-am făcut și eu.

Să fi fost săptămâna trecută. În weekend soare, cald, pantaloni scurți. Luni nori, frig și geacă groasă. Marți sau miercuri mă trezesc cu durere de gât și nas înfundat. Mi-am spus că sigur iar am vorbit în somn până mi s-a uscat gura și că aerul din cameră a fost oricum prea uscat.

Merg la baie, îmi fac toaleta de dimineață. Nasul tot înfundat, gâtul tot în piuneze. Parcă eram și puțin amețită. Și mă lovește, așa cum te-ar lovi un tren și apoi te-ar arunca cineva din avion. Dacă am luat coronavirus…

Mă duc în camera mea și încep să-mi frec mâinile și fac ture prin casă. Dar cum? Că doar am stat numai în casă și când am ieșit am fost doar la ai mei și ei au stat acasă. Cu cine m-am întâlnit, ce trebuie să fac?

Eram efectiv transpirată de spaimă. Mă gândeam la Oma, dacă i-am dat și ei? În micul atac de panică din mintea mea, aud că bate cineva la ușă. 

– Bună dimineața, ți-am adus cafeaua, zice Oma și-mi aduce ceașca verde de cafea. Se uită la mine, mă analizează din cap până în picioare și mă întreabă de ce sunt atât de agitată.

– Știi, cred că sunt bolnavă. Cred că am luat coronavirus, dacă ți-am dat și ție? Ce ne facem?

Oma se uită la mine cu un calm cu care numai o lady la 92 de ani l-ar putea avea și o pufnește râsul. 

Dacă nu ar avea dureri cumplite de spate și umăr, aș paria că s-ar fi tăvălit la propriu de râs.

– Măi fetiță naivă, de unde să ai coronavirus? Ai stat doar în casă, te-ai dezinfectat pe mâini. Eu îți șterg întotdeauna cheile cu spirt și știi că merg să dau și pe clanțe și balustradă. Cred că te-au înnebunit și pe tine ăștia cu știrile lor. 

– Ba nu, că mă doare gâtul și am nasul înfundat… și uite, îmi e și frig.

Se uită la mine și mustăcește. 

– Haidi, îți fac un ceai și să-ți dau o lingură de sirop de plante pe care mi l-a adus soră-mea. Eu n-am avut nevoie până acum, dar uite că-i bine să-l avem în casă.

Îmi face ceai, îmi dă sirop, Biosept sirop cu miere, vitamina C și propolis, și îmi spune că Trudi, sora ei ia și capsulele Biosept, poate n-ar fi rău să le iau și eu.

– Știi cum e Trudi, ea mereu a fost mai praf cu imunitatea decât mine. Se necăjește mereu din orice…

Fares este un brand cu care am crescut. La noi în casă găsești mereu cel puțin o cutie de ceai de la ei. Oma cumpără ceai numai de la ei și are mereu în casă sirop pentru dureri de gât . Mă chinuia de mică să beau, iar eu îl uram pentru că avea gust ciudat.

Am comandat Biosept capsule (pentru că de obicei sunt un copil ascultător) și de atunci iau în fiecare zi 3 capsule. Gâtul nu mă mai doare, nasul nu mai e nici înfundat și nici nu mai curge, însă prospectul recomandă o cură de 10 – 30 de zile. Sunt cuminte, mă țin de recomandări.

De ce am ales Biosept capsule?

O să fiu sinceră și o să mărturisesc că la facultate nu te învață nimeni dacă și când sunt eficiente plantele. Cu toate acestea, cred că acestea au o putere incredibilă, iar dacă o înțelegi poți face foarte mult bine. 

Compoziția 100% naturală recomandă administrarea capsulelor Biosept în infecții respiratorii de tip viral. Simptomele acestor infectii sunt rinoree, cefalee, dureri în gât si febră

Biosept capsule conține:

  • frunze de măslin – dovedite științific ca fiind, antimicrobian și antiinflamator. Detalii aici.
  • scoarță de salcie albă  – sursă naturală  de precursori ai acidului acetilsalicilic. Are efect antipiretic, antiinflamator și analgezic. Detalii aici
  • lichenul de piatră  – calmează iritațiile mucoasei tractului respirator și conține o serie de polizaharide cu efect imunostimulator. Detalii aici.
  • muguri de plop – numiți și propolis vegetal au capacitatea de a reduce numărul microorganismelor  cu potențial patogen. De asemenea, conțin derivați de saligenol cu proprietăți sudorifice, de scădere a temperaturii corpului. Aici câteva informații foarte interesante.
  • cuișoare – conțin ulei esențial care are proprietatea de a reduce numărul de organisme cu potențial patogen. Detalii aici.

Biosept capsule este un antiviral 100% natural și nu există efecte adverse sau interacțiuni cu alte medicamente dovedite.

Acțiunea Biosept capsule poate fi completată și de alte recomandări pe care le găsiți aici

Nu știu cum funcționează pentru alții, dar pe mine m-a pus pe picioare. Este incredibil cât de puterică este natura și cât de mult secrete are. Dacă ai încercat deja acest produs, te invit să îmi spui cum a funcționat la tine.

Evident că nu aveam coronavirus pentru că în 2 zile am fost ca nouă. Acum când scriu aceste gânduri mă gândesc cât de șoadă am fost în ochii celor din jur. Treaba e serioasă, iar tot ce putem face este să stăm acasă și să sperăm că totul va trece cât mai repede.

Să ne recitim cu bine! 🙂 

Acest articol este susținut de Fares, sănătate din inima Daciei și face parte din campania de promovare a produselor antivirale 100% naturale.