West Christmas Radio la Timișoara

West Christmas Radio este noua imagine a West City Radio pe parcursul lunii decembrie. Mai corect spus, va fi de mâine. Redacția vrea să readucă Spiritul Crăciunului în Timișoara și propune publicului 27 de zile de sărbătoare printr-un nume nou și un playlist dedicat.

Joi, la ora 0:00 (adică peste 12h și câteva minute) va începe metamorfoza, iar câtecele specifice vor răsuna melodios pe undele radioului. Inițiativa este chiar curajoasă. Nu m-aș fi gândit că un radio îndrăznește să iasă din tipare – pentru că asta face West Christmas Radio.

Așadar, dacă nu ați setat deja frecvența, 88,8 pentru Timișoara și online pentru tot restul tării, la un click distanță. Va fi interesant de urmărit impactul acestei schimbări și reacția publicului. Încep de pe acum să vă întreb: ce părere aveți despre această schimbare crăciunească? 🙂

West Christmas Radio este o idee fresh, altă rețetă!

Mie îmi place din simplul motiv că e altceva. Și pe bune acum, când au făcut oamenii de radio ceva nou în afară de muzică, taclale și caravane cu diverse concerte prin țară sau licee? Zic să susținem inițiativă pentru că e altfel și pentru că schimbările merită încurajate.

Ați pornit radioul, da? 🙂

west-christmas-radio-cu-logo