Cititor Zgomocit – concurs aniversar cu cărți!

Un Cititor Zgomocit este acea persoană care iubește să citească și o face oriunde apucă. Fie că este în tramvai, la job sau chiar pe stradă, zgomocitul nu se poate dezlipi de cartea lui. Îl vezi împiedicându-se și riscându-și viața doar pentru a afla ce decizie ia personajul lui preferat, dacă va deschide ușa sau nu, dacă va pleca sau va rămâne alături de iubirea lui.

Se poate spune că cititorul zgomocit este de cele mai multe ori zăpăcit, dar întotdeauna fericit. El știe că o călătorie prin filele unei cărți îi aduce, pe lângă o imaginație mai bogată, prieteni noi și soluții inedite. Mai știe că nu destinația finală e importantă. Drumul parcurs, lecțiile învățate și sentimentele trezite de cuvintele așternute cu grijă pe coala albă sunt un laitmotiv. Viziunea lui asupra lumii se lărgește cu fiecare volum lecturat și îl bucură faptul că îi poate înțelege pe alții fără să-i judece.

Singurul defect al unui cititor zgomocit este dependența lui de cărți noi. Mirosul acela de tipar, filele perfecte, îl înnebunesc și îl fac să-și dorească mereu o carte nouă.

Un cititor zgomocit face orice pentru o carte bună!

Pagina de facebook ZgomotulGandului.ro împlinește astăzi 4 ani. Cu această ocazie, organizez un concurs pentru toți cei care iubesc cărțile. Oricine poate fi un Cititor Zgomocit și poate câștiga unul din premiile puse la bătaie de Editura Nemira.

Tot ce trebuie să faceți este să scotociți prin bibliotecă și să găsiți acea carte de la Nemira care v-a zgomocit gândurile. Îi faceți o poză (fie doar cărții, fie vouă împreună cu cartea) și o încărcați pe facebook. Musai să adăugați etichetă Editurii Nemira (@ed.nemira) și hashtag-ul #CititorZgomocit, argumentând de ce cartea respectivă v-a zgomocit mintea sau de ce sunteți un cititor zgomocit. Atenție, fotografia trebuie încărcată public!

Punem la bătaie două premii: primul pentru cea mai apreciată postare (se iau în calcul toate reacțiile generate – like, love, haha, angry etc), iar al doilea pentru cel  mai bun și convingător argument. Fiecare premiu conține 3 cărți alese special pentru voi și promit că toate vă vor zgomoci gândurile.

Puteți încărca mai multe poze pentru că aveți timp până în 20 decembrie să zgomociți biblioteca.

cititor-zgomocit-zgomotulgandului-ro

UPDATE: Concursul s-a încheiat și vă mulțumesc tuturor pentru implicare. Am ales cei doi #cititorizgomociti. Aceștia sunt:

Mada Malureanu – pentru cel mai bun argument
Narcisa Elena Clipa – pentru cele mai multe aprecieri 🙂