Webstock 2018 – venim în gașcă direct de la Timișoara

A venit toamna. Încep evenimentele și se anunță un anotimp plin. Deși am fost destul de absentă în această vară de la tot ce a însemnat lansări de produse și deschideri de magazin, nu pot să ratez Webstock 2018, confeință ajunsă la a zecea ediție.

Pentru mine este a treia consecutiv și a patra în total și mi se pare că timpul a zburat ca un nebun. Nu e vreo notate aici, cu toate acestea am o veste bună de tot. Anul acesta nu merg singură – nici în anii trecuți nu am fost singură, însă acum ne-am strâns o super gașcă de bloggeri din Timișoara. 

Așadar, pe 5 octombrie la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, ne vedem cu toată comunitatea din online. Am alături fete alese, șapte la număr: Ana-Maria, Anca, Ancuța, Andra, Andreea, Paula și Andreea. Să nu uităm de Toma care a promis că vine după ce l-am bătut la cap să nu ne lase singure 😛 .

Îmi aduc aminte de la precedenta ediție că am promis că voi convinge mai multă lume să vină anul acesta. Nu a fost deloc greu, tot ce am avut de făcut a fost să dau de veste și iată că oamenii interesați de online, blogging și social media au răspuns pozitiv.

Webstock 2018 – editia aniversară la care mergem în gașcă

Anul acesta merg pentru un inspirație și un refresh al trendurilor din online. Îmi plac și poveștile pe care Webstock le țese, dar și vibe-ul comunității. Nu sunt prea multe de spus, dar dacă ești blogger sau activezi în mediul online și n-ai fost măcar o dată la acest eveniment, este cazul să te înscrii. O poți face aici.

De asemenea, vă reamintesc că puteți vota Absolut Personality of The Year chiar aici. Câștigătorii vor fi anunțați la Gala Webstock Awards după conferința propriu-zisă.

5 octombrie va fi o zi plină și sper să mă întâlnesc cu cât mai multă lume faină. Până atunci mă întorc la treabă, căci avem și noi aici de pregătit un eveniment. Stay tuned! 🙂