Vopsea de păr – ce să aleg?

Se dau datele problemei: o tânără fermecătoare care-și vopsește pentru prima dată părul pe 1 August 2015, înainte să prindă trenul de mare. Se dă o vopsea de calitate, zice domnișoara, nuanța Rubin. Se dă a doua tură de vopsea 3 luni și 16 zile mai târziu într-o cameră de hotel din Cluj, iar pe 31 Decembrie 2015 aceeași tânără își vopsește părul la coafor (primele au fost acasă… asistat, desigur), dar schimbă nuanța din lipsă de stoc și trece pe vișiniu închis, care-i place mult mai mult.

Mbun. Domnișoara aia fermecătoare sunt eu, normal. Firma căreia am rămas fidelă în până în  acest moment este Garnier* – pentru că nu am vrut să am țșpe mii de nuanțe în păr. Necunoscuta: culoarea iese destul de repede și la fiecare spălare. De ce?

Din câte am citit pe internet, din ce mi-au spus prietenele mele e normal să-ț iasă vopseaua din păr, dar mie nu mi se pare normal să iasă la fiecare spălare și e enervant pentru că părul meu a devenit din roșcat aproape portocaliu.

Adelina are o teorie (și nu, nu e cea despre buricul părmântului) cum că trebuie să încerci toate vopselele până când îți găsești your soulmate în materie de pigment capilar 😀

Poate mă ajutați să rezolv dilema și îmi spuneți cum să fac. Mi-ar place să fie din experiență. M-ar tenta să încerc vopselele Palette și mi-a și plăcut testul pe care l-am făcut pe site-ul lor (oh, cât de mult contează un site făcut ca lumea). 😀

*cu ocazia aceasta, menționez că site-ul celor de la Garnier m-a dezamăgit total 🙁