Toamna-i anotimpul meu

Septembrie m-a prins dormind, după ce ieri am alergat în stânga și în dreapta cu treburi mărunte, dar obligatoriu de rezolvat. De azi dimineață lucrez în continuu tot la chestii mărunte și parcă neînsemnate. Am învățat însă că detaliile fac diferența și că lucrurile #calumea sunt cele făcut cu calm și răbdare.

Mă gândeam să trag o linie verii și să adun aici toate chestiile pe care le-am făcut din iunie încoace.

Nu știu, azi e o zi din aceea călduroasă de vară, dar cu o lumină destul de gălbuie, de toamnă. E ciudat afară și e ciudată și starea mea.

Iunie a fost luna în care m-am mutat în casă nouă și am citit două cărți: Poor little bitch și și Calul de război despre care am scris în iulie. Deși eram încă în febra sesiunii, am încercat să mă bucur de începutul verii și să-mi fac planuri. Am reușit să fiu integralistă la o facultate, dar am rămas cu câteva restanțe la cealaltă. Am zis că recuperez acum în septembrie, dar îmi e așa de lene să mă apuc, încât nu știu cum să mă motivez.

În iulie am fost criticată zdravăn cu ocazia articolul despre concursurile pentru bloggeri. Recunosc că am avut o tentativă să scriu pentru o campanie de genul, dar m-am stăpânit, deși brieful era chiar simpatic. Tot în iulie, am fost la Reutlingen  și am terminat de citit mega romanul Stâlpii pământului, despre care, din nou, am scris mult mai târziu. Mi-a ținut ziua cu prietenii foarte apropiați și m-am simțit tare ciudat când mi s-a spus ”welcome in the 20s”. Iulia a fost luna în care am demarat campania #NUinseamnaNU  și în care am hotărât că trebuie să merg la mare.

Și am mers la mare la început de august, pornind tot odată mini-campania mea #jurnaldemare, în care mi-am propus să vă povestesc cam totul despre trip-ul de la Costinești, dar și despre următoarele care vor urma. Tot în august am fost la Vrsac și în camping la Gărâna. Urmează să vă povestesc și despre acestea două.  Și tot într-un viitor apropiat voi scrie și următoarele două recenzii despre cărțile cu care am rămas datoare.

Vara mea a fost destul de plină. Sunt mândră că am reușit să merg în locuri destul de diferite și cu bani relativ puțini. Și mai sunt mândră că până la ziua de azi, am citite la activ în anul curent 9 cărți. Un record personal 😀

Mă așteaptă o perioadă de două ori mai aglomerată, însă mereu toamna eu prin puteri. Degeaba m-am născut vara, eu cred că toamna-i anotimpul meu din toate punctele de vedere.