La un an de BloggingTM 2.1

Întrerup seria articolelor de călătorie și cărți cu un anunț foarte important pentru mine. Astăzi se împlinește un an de când am fondat BloggingTM 2.1!

Să nu mă întrebați cum a zburat timpul. Probabil s-a dus repede pentru că n-am avut de respiro. Anul trecut pe vremea aceasta nu visam că în doar 365 voi învăța atâtea despre blogging, evenimente și oameni. Habar nu  aveam că viața o poate lua la goană atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat.

Linia după un an plin

Totul a început pe 4 septembrie după o discuție serioasă cu Andra și un grup timid. Amândouă ne doream mai mult de la blogurile noastre. Căutam o comunitate la care să simțim că aparținem. Voiam să adunăm bloggeri și să vizităm branduri locale pe care să le promovăm.

Abia în 19 septembrie am lansat pagina de Facebook și câteva săptămâni mai târziu, cu ajutorul Alexandrei Giula de la Cloudberries, și site-ul bloggingtm.ro.

Primele două evenimente organizate au fost la fel de timide ca și grupul. Vizitele la clubul de tras cu arcul și la magazinul de produse bio s-au dovedit a fi o lecție de comunicare.

A urmat November Notes in Social Media

Apoi a urmat cel mai mare eveniment organizat de noi în colaborare cu Oana Eremie, Andreea Moldovan, Adriana Gherghiceanu, Ana-Maria Birtea și Anca Sorca. Fetelor, încă vă sunt pe deplin recunoscătoare pentru implicare, idei și munca depusă! 😀

November Notes in Social Media a adunat atât bloggeri timișoreni și arădeni, cât și oameni de comunicare. Am fost peste 100 de persoane în aceeași încăpere discutând despre social media și blogging, legând colaborări frumoase și gândind proiecte de viitor.

Iar de atunci, din 11 noiembrie 2016, viața a luat-o la goană. Între colaborările locale și evenimentele la care am participat, s-au întrepătruns oamenii frumoși pe care i-am cunoscut și dorința de a face mai mult.

Discuții despre blog, blogging și oameni faini

Așa că, în februarie am organizat primul blog meet. Au venit bloggeri din diverse domenii, iar timp de 5 luni ne-am văzut și am dezbătut diverse teme.

Mulțumesc fiecăruia în parte care s-a implicat! Mulțumiri merg și către Deea Petrică și Flavius Neamciuc pentru implicare în evenimentul Instabloggers.

Între timp, am colaborat mult mai serios cu brand-uri locale. Musai să amintesc și să le mulțumesc găștii de la zai apres cafe și celor de la Laptop Direct.

Nadina Jianu de la Events Concept Store a fost un colaborator pe cinste, precum și echipa de la Smarters.

Un an de BloggingTM 2.1 a însemnat provocări și bucurii

Desigur, anul care a trecut nu a fost numai lapte și miere. Am avut parte de reale provocări, de oameni care nu au înțeles conceptul nostru, dar toate au făcut parte întregul tablou care reprezintă astăzi BloggingTM 2.1.

Cu toate acestea, simt că am evoluat nu doar din punct de vedere profesional. Mai am o groază de lucruri de învățat, dar acum sunt mult mai încrezătoare și știu că orice idee poate deveni realitate prin muncă și implicare.

Mi-a crescut inima de bucurie când am fost întrebată de următorul blog meet și de conferința November Notes in Social Media 2017. Toate la timpul lor pentru că nu ne oprim aici.

Provocările cresc odată cu responsabilitatea

Nu știu dacă se citește entuziasmul din tastatură, însă a venit acel timp din an în care simt, din nou, că pot muta munții. Provocările cresc odată cu responsabilitatea, însă faptul că fac ceea ce îmi place nu se simte precum muncă. Vă spun un secret: abia am așteptat să mă apuc astăzi să rezolv lista de ”to do”.

Planurile de viitor le păstrăm pentru noi momentan, dar vă pot spune că-mi doresc un singurul lucru, anume ca toate lucrurile să se așeze așa cum se cuvine.

Nu știu dacă inițiativa noastră a schimbat ceva în jur, dar ne-a schimbat în primul rând pe noi. Și, Andra, chiar nu cred că mă poți contrazice! 😀 Mi-ar face plăcere să știu dacă este așa. Nu pentru ego-ul personal, ci pentru a avea dovezi că prin implicare și prin punerea în practică a unor idei simple, poți aduce o schimbare, fie ea cât de mică, în comunitatea în care activezi.

Închei această bucurie de articol prin a vă invita să ne urmăriți pe Facebook, Instagram, cât și pe site. Nu promitem că suntem perfecte, ci că ne străduim să facem lucrurile bine și cu suflet!