Hotel Majestic Jupiter: liniștit si primitor

Revenim la articolele de călătorie. O săptămână din vara tocmai încheiată am petrecut-o în stațiunea Jupiter de pe litoralul autohton. În urma colaborării cu agenția Paradis Vacanțe de Vis am avut șansa să redescopăr Marea Neargă dintr-un loc ”unde merg doar pensionarii”.

Am stat la Hotel Majestic din Jupiter, un resort primitor, decent și foarte curat. N-am avut emoții din pricina plictiselii, căci tocmai acest gen de liniște îl căutam. Am regăsit-o din plin, alături de mâncare bună, o plajă curată și personal ospitalier.

Cazarea

Amplasat în partea nordică a stațiunii, foarte aproape de plajă (mai puțin de 5 minute de mers pe jos), Hotel Majestic din Jupiter oferă turiștilor 174 de camere duble și 8 apartamente toate încadrându-se în categoria de 3 stele.

În cameră am avut TV, frigider, balcon și un decor relaxant, minimalist. Adevărul este că televizorul l-am deschis o singură dată, însă am fost dezamăgită de el – părea desprins din epoca de piatră. Cred că acesta este singurul aspect negativ pe care îl pot menționa.

Nu știu dacă este corect să-i spun resort, dar la Majestic am avut impresia că nu am cum să mă plictisesc sau să mor de foame. De la piscină, băi turcești, masaj și programe de seară dedicate tuturor, Hotel Majestic oferă o gamă largă celor dispuși să petreacă un sejur la ei.

De stat la piscină n-am stat. Am mai spus acest lucru: mi se pare o tâmpenie să vii la mare și să alegi să te lăfăi la piscină. O poți face și acasă, pentru ce să bați atâta drum?

Chiar în spatele hotelului Majestic se află lacul Neptun II. Dimineața am văzut mulți pescari care își încercau norocul acolo. Mare durere a acestui sejur este că n-am reușit să văd răsăritul. Însă nu e cu adevărat o tristețe, căci soarele răsare în fiecare zi, nu-i așa? 😀

Mâncarea

Am beneficiat de un pachet all inclusive, unde am avut 3 mese pe zi și 2 gustări. Dacă aș fi mers chiar la toate, probabil că, odată întoarsă acasă, cântarul mi-ar fi spus ”urcați-vă pe rând”. Toate mesele au fost sub formă de bufet suedez, d-ale gurii pentru toți și cu de toate.

Nu exagerez, dar la fiecare masă am avut cel puțin 4 feluri diferite de preparate, desert la alegere, fructe proaspete, dar și în compot. Cafeaua a fost bună, iar cei care se ocupau de curățarea sălii au făcut mereu o muncă excelentă. Jos pălăria!

Atmosfera

Liniște. Am avut parte de multă liniște, de mult somn și de o reîncărcare a bateriilor exact cum aveam nevoie. Singurul lucru care m-a deranjat cu adevărat, însă nu a ținut de hotel, au fost compatrioții noștri lacomi și necivilizați.

Însă despre acest aspect povestim altă dată. Voi dezbate pe larg, tot într-un articol viitor, diferența între un concediu adevărat și plecatul de acasă pentru distracție.

M-aș întoarce oricând la Hotel Majestic

În altă ordine de idei, m-aș întoarce oricând la Jupiter și aș opta tot pentru Hotel Majestic. Am văzut cum e și la alții – da, am tras cu ochiul la capra vecinului, însă aici a fost exact pe placul meu – simplu, curat și primitor.

De asemenea, recomand și agenția Paradis Vacanțe de Vis. Din experiența avută, pot spune că sunt serioși și promți și au oferte avantajoase. Ei au fost și cei care au introdus campania Gratis cu avionul la mare, ceea ce mi se pare un mare plus în turismul românesc. Zic să mai privim și partea plină a paharului.

Am salvat Insta Stories făcute de acolo și le-am lipit într-un scurt video. Nu e cel mai reușit asta și pentru că efectiv n-am avut chef să stau cu telefonul în mână. 🙂

https://youtu.be/-XhH-r1-lJw

Menționez că acest articol nu este sponsorizat, așadar nu m-a plătit nimeni să le fac reclamă celor de la Hotel Majestic sau de la Paradis. Și încă un lucru – am văzut oferte foarte simpatice pentru finalul anului pe site-ul agenției. Las aici un link, poate vă face ceva cu ochiul. 🙂

Campanie realizată alături de Paradis Tours.