The Woman – Conferința de Leadership Feminin

Astăzi sărbătorim femeia și tot ce înseamnă ea. Fie că este mama, bunica, sora, verișoara sau cea mai bună prietenă, fiecare merită să se simtă specială astăzi, așa cum ar trebui să se simtă în oricare altă zi.

Sunt femeie și sunt complicată.

Am reușit să cresc și continuu să mă dezvolt pentru că mereu am avut acces la informație. În tot ceea ce am făcut, am căutat să învăț cât am putut de mult. Mereu m-am situat de partea celor care cred că educația este cheia către un viitor mai bun și am susținut orice inițiativă de acest fel.

Conferințele mi se par o oportunitate extraordinară de-a învăța și de a cunoaște oameni. Îmi place să particip la astfel de evenimente pentru că mă inspiră și mă motivează.

Așadar, nu am stat pe gânduri când mi s-a propus să plec la Cluj-Napoca și să particip la Conferința de Leadership Feminin – The Woman.

În 14-15 martie ne vedem la Grand Hotel Italia din Cluj!

Ana-Maria Brânză, Gabriela, Szabo și Stela Toderașcu sunt doar câteva voci feminine ce vor urca pe scena The Woman. Agenda debutează cu o serie de worksopuri care au ca temă principală educația în business. Sunt în total 3 sesiuni a câte 3 workshop-uri care se desfășoară concomitent.

A doua zi este dedicată conferinței în sine. Se vor dezbate teme precum mentoratul, decada trnsformărilor digitale, educația ca mod de viață și multe altele. Te invit să consulți agenda completă aici.

De ce să participi la The Woman?

Dacă ai nevoie de mai multă încredere în tine sau pur și simplu cauți inspirație și un plus de motivație, acest eveniment este un must go! Educația funcționează cel mai bine prin modele. Îți alegi o persoană care te inspiră și încerci să pășești pe același drum, dar o faci în felul tău.

Femeile puternice sunt o inspirație. Oamenii puternici sunt modele!

Încă te poți înscrie pentru a participa la The Woman. Click aici pentru mai multe detalii și sper să ne vedem la Cluj. Andra și cu mine vom merge cu trenul și promitem să vă ținem la curent cu toate ideile bune pe care le culegem din Ardeal.