Am testat călcătorul vertical Tefal Acess Steam

Știu că această rubrică este exploatată puțin altfel. Cu toate acestea, m-am gândit ca pentru vineri să ne ținem de păreri despre produse și servicii. Astăzi povestim despre Tefal Access Steam (DR8085E1) pe care l-am primit în test de la Buzz Store.

Când am văzut campania, mi-am dorit să mă înscriu mai mult pentru mama pentru că știu cât de mult îi place ei să testeze astfel de produse. Nu avusesem acces până acum la un călcător vertical. Știți că sunt unele reclame la TV cu asemenea produse, dar mi se părea că prețul nu justifică utilitatea.

Cu toate acestea, mi-am dat seama că deși poți trăi fără un călcător vertical, acesta este totuși util în anumite situații. În ultima excursie cu ansablul de dansuri Rosmarein am realizat că ar fi mult mai ușor călcatul cu un astfel de aparat. Cred că visul oricărui dansator care se îngrijește de costum este să nu mai fie nevoit să calce pe masă. Uneori e un chin pentru că ai mult de călcat din fustă sau din șorț, masa nu e nici ea cea mai bună.

Nu vreau să ridic în slăvi ceva ce nu merită, dar pe cuvânt că acest micuț ar fi fost ideal acolo. Și îmi propusesem să îl iau cu mine, doar că, amețită cum sunt, l-am lăsat la ușa de la intrare 😀 .

Am făcut un video how to pentru el pe pagina de Facebook. A fost primul de acest fel, dar mi-ar plăcea să mai urmeze și altele. Nu de alta, dar sunt o fire curioasă și îmi place să încerc lucruri noi.

Poate cel mai mare avantaj la Tefal Access Steam este faptul că e mic și destul de ușor.

Are o capacitate de 200 ml de apă, ceea ce îți permite să calci aproximativ două piese vestimentare. Cablul său lung îl face destul de mobil, deși mi-ar fi plăcut să fie pe baterie.

Călcătorul vertical a venit la pachet cu două accesorii. Unul pentru materiale delicate, iar celălalt pentru reîmprospătarea tesăturilor dure, cum ar fi paltoanele. Are și o perie de dezscămoșare (adică de dat scamele jos) ceea ce îl face perfect pentru această perioadă ploioasă.

Nu reiau mai multe informații pe care le puteți găsi și în video, dar vă spun că Tefal Access Steam este perfect și pentru călătorii. Fiind destul de mic și de ușor, încape perfect în bagaj.

Este ideal pentru acele dimineți în care te grăbești, dar găsești o cută pe rochia preferată. Se încălzește în 45 de secunde și are o putere de 1500 W. Sfatul meu este să nu călcați pe un perete – așa cum am făcut eu prima oară, mai ales nu pe unul exterior care ar putea fi rece. Aburul se va răci rapid în strop de apă care vor uda haina sau, poate mai rău, peretele 😀 .

În rest, acesta este destul de accesibil ca preț – îl puteți găsi pe eMAG, evoMAG sau cel.ro. Dacă ați testat și voi acest aparat, schimbul de idei și impresii este binevenit.

Înainte să luăm pauza de weekend, vă întreb ce alte produse v-ar plăcea să testez, despre care să și scriu ulterior. Cum ziceam, acest articol de vineri vreau să fie cu părereri despre diverse servicii și produse. 🙂