🎒 Cel mai comod rucsac pe care l-am avut vreodată

Nu exagerez! Acum un an și ceva, mi-am cumpărat un rucsac. Nu prea sunt prietenă cu poșetele. Știu, deloc elegant, însă rucsacul mi se pare mult mai practic. Pot să bag în el tot ce am nevoie, e spațios și, cel mai important, este foarte comod.

Am un fix cu poșetele. Am impresia că mă strâmb de spate de la ele. Și se și rup mai repede. Așa că, de câțiva ani, port zi de zi un rucsac. Când eram în căutarea rucsacului ideal, mi-am dorit să fie bine cusut, ca să pot băga toată casa în el. Apoi, am vrut să fie cât de cât elegant. O vreme am avut un rucsac dintr-un soi de piele ecologică. Absolut minunat! L-am folosit mult, îl am și acum, însă dă semne că cedează. Drept urmare l-am pensionat.

Nu îmi aduc aminte cum am descoperit rucsacul pe care îl am acum. Însă pe cuvânt că este cel mai comod și practic rucsac pe care l-am avut vreodată. Îl am de peste un an, mi-a fost aproape în multe zile. Fie că am fost la facultate, la muncă sau în excursii, acest rucsac e versatil, ușor și comod. Ba chiar mi-am luat varianta lui mai mare. Iar raportul calitate-preț este excelent.

Doamnelor și domnilor, acest rucsac este magic:

Îl găsești la Decathlon și promit că merită investiția. Se poate comanda și online, dar este valabil și în magazine. Încap în el 20 L și este foarte rezistent. L-am spălat de câteva ori în mașină și aproape că nici nu se vede că l-am folosit.

Varianta de 30 L

Am luat și fratele lui mai mare, dar pe vișiniu. Nu prea l-am folosit pentru că este prea mare și zi de zi nu e practic. Dar pentru drumeții și călătorii este perfect. Detalii aici.

Cu plăcere 😊

Să ne recitim cu bine! 🎒