Te apreciez – duminica gesturilor mici, dar de impact

Maya Angelou spunea că viața nu se măsoară în numărul respirațiilor, ci în momentele care ți-au tăiat respirația.

Când eram mică, găseam ocazii să le fac surprize mamei și dădacei mele. Mă străduiam să scriu frumos, să desenez și să ascund cadoul până dimineața când mă trezeam devreme și-l lăsam în poștă. În mintea mea, ele n-aveau de unde să știe cine este autorul plicului magic. Știau, evident, de fiecare dată, iar eu nu înețelegeam cum.

Anii au trecut, iar gesturile de apreciere s-au rărit.

Din lipsă de timp aș spune, însă cred că aș minți.

Astăzi am vrut să iau piciorul de pe accelerație și să frânez pentru o secundă clepsidra timpului. De 8 martie n-am făcut acest lucru. Eram prinsă în hora lui ”du-te, vino” și ”dau rapid o fugă”. Totuși, cred că gesturile mici nu trebuie notate într-o dată anume din calendar.

Nu avem nevoie de zile speciale pentru a spune Te apreciez!

Așadar, am facut o listă cu sufletele dragi. Am scris pe bilete un motiv pentru care le apreciez și am îndulcit momentul cu o tabletă de ciocoloata sau o floare, după caz. Gestul și-a îndeplinit obiectivul. Doamnele mele au pierdut un expir. Dovezile nu au nevoie de alte descrieri. Duminica lor a devenit mai senină.

În video-ul de mai jos am surprins reacția brută a celor pe care i-am bucurat astăzi. Le-am luat cu lopata, tocmai pentru că am vrut să vă arăt cum se vede bucuria sinceră. N-au avut timp decât să se bucure. Cred că am reușit. 😀

https://youtu.be/VCZ3a417Hbs

Sper ca aceste imagini să vă încurajeze să-i arătați mai des cât de mult o apreciati.

Să-ți arăți aprecierea este atât de simplu. Dacă sunteți lipsiți de inspirație, puteți aplica metoda mea. Nu dă greș, garantez. Cel mai util sfat este să fiți autentici.

Nouă, femeilor, ne place să ne surprindeți cu gesturi mici. Ne faceți să ne simțim importante în viața voastră și ne dați curaj să zburăm mai departe de nori.

Vă invit să-mi spuneți într-un comentariu când ați făcut ultima oară o surpriză prin care să transmiteți unei doamne dragi cât de mult o apreciați. Hai să facem o listă cu idei pentru cei care n-au inspirație. 🙂